Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kottilat: Kumman tappioton putki katkeaa, Bayern Münchenin vai Atletico Madridin?

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Kottilat: Kumman tappioton putki katkeaa, Bayern Münchenin vai Atletico Madridin?
Kottilat: Kumman tappioton putki katkeaa, Bayern Münchenin vai Atletico Madridin?
HSTV:n Kottilat-ohjelman jalkapalloilevat veljekset Mika ja Santtu Kottila ovat erittäin innoissaan alkaneesta futisviikosta. Nyt futiksen ystäville on tarjolla herkkuotteluita lähes joka päivä. Esimerkiksi Mestareiden liigassa kohtaavat kautensa tappiotta aloittaneet Atletico Madridin ja Bayern München.

HSTV:n Kottilat-ohjelman jalkapalloilevat veljekset Mika ja Santtu Kottila ovat erittäin innoissaan alkaneesta futisviikosta. Viikon mittaan on futiksen ystäville on tarjolla herkkuotteluita lähes joka päivälle ja kaiken lisäksi ihan huimia ottelupareja.

Mestarien liigasta veljekset nostavat esiin erityisesti Atletico Madridin ja Bayern Münchenin kohtaamisen. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa ilman tappioita. Ennakkoarvioiden mukaan kohtaaminen etenee Atletico Madridin käsikirjoituksen mukaan.

Kotimaan Veikkausliigassa otellaan perjantaina kauden viimeinen Stadin derby, ja panokset ovat kovat: HIFK taistelee verisesti sarjapaikastaan ja virkamiesmäisesti viime aikoina pelannut HJK mestaruudesta.

Katsojapalautteen takia olemme perustaneet Kottilat-sisäpiirin, johon liittymällä saa mm. aina muistutuksen uusimmasta jaksosta sekä pääsee osallistumaan erilaisiin pikaskaboihin. Liity alta ja olet mukana Kottilat-sisäpiirissä!

Liity Kottilat-sisäpiiriin

* indicates required
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!