Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mika Immonen voitti toisen ammattilaisturnauksen putkeen: ”Nyt täytyy ratsastaa aallonharjalla”

Immonen voitti maanantaina Suomen aikaa Capone’s Super 64 -turnauksen Floridan Spring Hillissä. Pelimuotona oli 10-pallo.

Urheilu
 
Kaisa Rautaheimo / HS
Mika Immonen kuvattuna Ritz-biljardisalissa Helsingissä vuonna 2014.
Mika Immonen kuvattuna Ritz-biljardisalissa Helsingissä vuonna 2014. Kuva: Kaisa Rautaheimo / HS

Biljardiammattilainen Mika Immonen voitti maanantaina Suomen aikaa toisen ammattilaisturnauksen putkeen Capone’s Super 64 -turnauksessa Floridan Spring Hillissä. Immoselle heltisi Floridassa 10-pallon mestaruus.

Viimeksi Immonen voitti tässä kuussa straight poolissa New Yorkissa´World 14.1 -turnauksen. Sitä ennen hän saavutti viidennen sijan 9-pallossa Kiinan avoimissa.

”Mukavaa huomata, että oma peli luistaa jälleen, etenkin kun sitä itseltään vähiten odottaa. Ajoitus on ainakin hyvä – monta tärkeää kilpailua on edessä. Nyt täytyy ratsastaa aallonharjalla!” Immonen totesi Biljardiliiton tiedotteessa.

Lokakuussa Immosella on luvassa neljän peräkkäisen USA:ssa pelattavan turnauksen putki, joka huipentuu arvostettuun US Openiin ja New Yorkissa pelattavaan Steinway Classic -turnaukseen.

Immonen saa US Openiin, yhteen 9-pallon vanhimmista vielä pelattavista turnauksista, myös suomalaista peliseuraa Petri Makkosesta ja Jani Siekkisestä.

Immonen on 9-pallon maailmanmestari vuodelta 2001 ja US Open -voittaja vuosilta 2008 ja 2009. Hän on voittanut myös 10-pallon MM-kullan vuonna 2009.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!