Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perez uhkaa Force Indiaa – jos jatkosopimusta ei kuulu, ”ensi viikon aikana täytyy katsoa jonnekin muualle”

Sergio Perezin nykyinen sopimus kestää vain tämän kauden.

Urheilu
 
Sergio Perez haluaa Force Indialta tiedon mahdollisesta jatkosopimuksesta ensi viikolla.
Sergio Perez haluaa Force Indialta tiedon mahdollisesta jatkosopimuksesta ensi viikolla.

Formula 1 -kuljettaja Sergio Perez ei ole vielä varmistanut itselleen sopimusta ensi kaudeksi. Perez antoi kuitenkin kaksi viikkoa sitten Singaporen gp:ssä ymmärtää, että hän haluaisi jatkaa Force Indian riveissä ensi kaudellakin.

Nyt Perez on asettanut tallilleen myös uhkauksen. Jos jatkosopimusta ei ala kuulua, meksikolaiskuljettaja aikoo nostaa kytkintä.

”Uskon, että ensi viikko on elintärkeä tulevaisuuteni selvittämiseksi. Minun täytyy siksi tietää ensi viikolla, onko minulla optio vai täytyykö minun katsella jonnekin muualle (kuin F1-sarjaan), Perez sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

”Tällä hetkellä toivon, että asiat ratkeavat yhden tallin kanssa. Jos näin ei käy, ensi viikon aikana täytyy katsoa jonnekin muualle. Haluan tietenkin jatkaa uraani F1:ssä, mutta en voi odottaa paljon myöhempään.”

Huhujen mukaan jatkosopimusta ei ole solmittu, koska Perez haluaisi tehdä vain yhden vuoden sopimuksen. Perez pitäisi tällä tavalla oven auki Renault’n talliin siirtymiselle vuodeksi 2018.

”Muut ihmiset sanovat noin. Minulle on kuitenkin tärkeämpää päästä seuraavan sukupolven autoihin käsiksi tallissa, jonka tunnen, ihmisten kanssa, jotka tunnen, ja rakentaa hommaa siitä. En edes tiedä, missä olen vuonna 2017, joten 2018 on kaukana edessä”, Perez sanoi.

Perez on kerännyt tällä F1-kaudella 66 pistettä ja on MM-sarjassa kahdeksantena, 20 pistettä edellä tallikaveriaan Nico Hülkenbergiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!