Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kakkosessa epäillään ottelumanipulaatiota – Palloliitto tietoinen

Manipulaatioepäilyt koskevat neljää pelaajaa ja kahta kakkosdivarin ottelua. Pelaajien tahallisilla huonoilla otteilla tahkottiin väitteiden mukaan rahaa Aasian vedonlyöntimarkkinoilla.

Urheilu
 

Suomen jalkapallon Kakkosessa epäillään ottelumanipulaatiota, johon olisi osallistunut neljä hollantilaispelaajaa. Ilta-Sanomien mukaan kaikki pelaajat edustivat helsinkiläistä Atlantis FC:tä.

Manipulaatioepäilyt koskevat kahta kakkosdivarin ottelua. Pelaajien tahallisilla huonoilla otteilla on tahkottu väitteiden mukaan rahaa Aasian vedonlyöntimarkkinoilla.

Tapauksesta uutisoi ensin hollantilainen De Telegraaf -lehti, ja nyt Palloliitto on kertonut olevansa epäilyistä tietoinen.

”Joukkueen otteluihin liittyen on lisäksi havaittu epätavallista vedonlyöntikäyttäytymistä. Asiaa on viety eteenpäin normaalin käytännön mukaisesti yhteistyössä Palloliiton, Veikkauksen, Suomen Urheilun Eettisen Keskuksen (SUEK) ja poliisin kanssa”, Palloliitto tiedottaa.

Palloliitto harkitsee virallisen tutkintapyynnön tekemistä poliisille, jos asian käsittelyssä ilmenee riittävästi perusteita siihen.

Pelaajat ovat kiistäneet väitteet De Telegraafille. Heidän mukaansa tilanne on ”kuin mafiaelokuvasta”.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!