Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Singapore Bottaksen uran epäonnisin kilpailu – muutoksiin sittemmin ryhdytty

Valtteri Bottas muistuttaa, että Williams tarvitsee viitos- ja kuutossijoja valmistajien MM-sarjan taistelussa Force Indiaa vastaan.

Urheilu
 
EDGAR SU / Reuters
Williams ja Valtteri Bottas pyrkivät parantamaan Singaporen tapahtumista Malesian Grand Prix’ssa.
Williams ja Valtteri Bottas pyrkivät parantamaan Singaporen tapahtumista Malesian Grand Prix’ssa. Kuva: EDGAR SU / Reuters

Kuala Lumpur

Williams ei vieläkään ole pystynyt täysin selvittämään syytä Valtteri Bottaksen Singaporen Grand Prix -kisassa kokemiin turvavyöpulmiin.

”Emme oikeasti tiedä täysin varmasti, mitä aiheutti ongelman. Mutta olemme kyllä ryhtyneet tiettyihin toimiin varmistaaksemme, ettei niitä satu enää jatkossa. Olemme vaihtaneet valmistajaa ja vaihtaneet tiettyjä juttuja ennen tätä viikonloppua.”

”Meidän on nyt tehtävä eräitä testejä seuraavissa kisoissa varmistaaksemme, että muutokset ovat riittäviä”, Bottas selvitti torstaina Williamsin lehdistötilaisuudessa.

Oliko turvavyö vain löysällä vai hajosiko jotain?

”Eräät vyön osat olivat auki, mutta eivät täysin, sillä ne pysyivät yhä kiinni. Eihän tämä ollut ensimmäinen kerta, kun sitä sattui. Niin kävi kaksi vuotta Brasilian kisassakin, joten meidän oli ehdottomasti tehtävä muutoksia.”

Miten epämukavaa on ajaa vyö löysällä?

”Ajoin vähemmän kuin yhden kierroksen, joten ei siinä mitään ollut. Tietenkään silloin ei halua kolaroida, mutta en kyllä hidastanut paljonkaan”, Bottas summaili.

Singaporessa Bottas joutui keskeyttämään kisan ensi kertaa sitten viime vuoden USA:n Grand Prix’in.

”Singapore oli yksi huonoimmista, ja yksi koko elämäni huono-onnisimmista kisoista”, Bottas huokaisi.

Malesiassa Bottas oli viime vuonna viides ohitettuana tallikaverinsa Felipe Massan lopussa.

”Noita viitos- ja kuutossijoja tarvitsemme tässäkin kisassa, kun taistelu Force Indian kanssa valmistajien sarjan nelospaikasta on mennyt niin tiukaksi”, Bottas tuumaili.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!