Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viihdyttävä Zuccarellokaan ei saa nostatettua kiekkokuumetta Norjassa: ”Perhe ja ystävät ovat olleet yhteydessä”

Urheilu
 
Dan Hamilton / USA Today Sports
Mats Zuccarello yllätti alkulohkossa Tšekin Petr Mrázekin.
Mats Zuccarello yllätti alkulohkossa Tšekin Petr Mrázekin. Kuva: Dan Hamilton / USA Today Sports

Toronto

Euroopan joukkueen norjalainen vipeltäjä Mats Zuccarello on viihdyttävä seurattava jääkiekkokaukalossa, mutta suurta hurmosta hänkään ei pysty nostattamaan kotimaassaan World Cupin ympärille.

Zuccarello on Euroopan joukkueen paras pistemies ennen toista finaalia Kanadaa vastaan, joka pelataan torstaiyönä kello 3.10.

Slovenialainen Anze Kopitar ja Zuccarello ovat tehneet neljä pistettä, mutta norjalainen johtaa saldollaan 1+3, kun Kopitar on edelleen maaleitta.

Kaukalossa katse kiinnittyy melkein ensimmäiseksi Zuccarellon kokoon. Vain 171-senttinen peluri ehtii hyvin joka paikkaan, voittaa yllättävän paljon kaksinkamppailuja nopeudellaan. Laukaus lähtee myös terävästi. Ja heiluuhan sieltä kypärän alta myös vanhan ajan takatukkakin.

”En usko, että siellä (Norjassa) on kiekkokuumetta. Pelit ovat liian myöhään”, Zuccarello sanoi HS:lle.

Norja ei ole maailman eikä Euroopan kovimpia kiekkomaita, vaikka laji siellä kehittyykin pikku hiljaa.

”Kun pelasimme olympiakarsintoja, saimme jonkin verran huomiota, mutta en esko, että tätä paljon huomataan”, Zuccarello sanoi. ”Perhe ja ystävät ovat olleet yhteydessä.”

Oslossa pelattiin yksi kolmesta olympiakarsintojen lohkoista, ja Norja meni Zuccarellon johdolla Eteleä-Korean vuoden 2018 kisoihin. Zuccarello oli joukkueensa paras pistemies kolmessa ottelussa tehoin 2+3.

World Cupissa Eurooppa pelasi hyvän avausottelun, mutta hävisi Kanadalle 1–3. Pientä parannusta vaadittaisiin, että ottelusarja jatkuisi lauantaille.

”Täytyy pitää vain fokus tässä turnauksessa”, Zuccarello sanoi eikä ollut erityisen kiinnostunut norjalaisten reaktioista.

NHL:ssä Zuccarello pelaa New York Rangersissa vielä seuraavat kolme kautta 4,5 miljoonan dollarin sopimuksella. Rangersin hyökkääjistä hän on neljänneksi kovapalkkaisin.

Eurooppa ja Kanada kohtaavat torstaiyönä kello 3.10 Suomen aikaa. Viasat näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!