Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mourinho avautui ManU:n otteluohjelmasta: ”Myrkytetty lahja”

Manchester United pelaa lokakuun 17. päivä maanantaina Liverpoolissa, isännöi saman viikon torstaina Eurooppa-liigassa turkkilaista Fenerbachea ja pelaa sen jälkeen sunnuntaina Lontoossa Chelseaa vastaan.

Urheilu
 
Darren Staples / Reuters
José Mourinho oli tyytyväinen Manchester Unitedin voitettua torstaina Eurooppa-liigassa Zorja Luhanskin 1–0, mutta lokakuun otteluohjelma ei häntä miellytä.
José Mourinho oli tyytyväinen Manchester Unitedin voitettua torstaina Eurooppa-liigassa Zorja Luhanskin 1–0, mutta lokakuun otteluohjelma ei häntä miellytä. Kuva: Darren Staples / Reuters

Suorasukaisista puheistaan tunnettu Manchester Unitedin päävalmentaja José Mourinho on närkästynyt joukkueensa ensi kuun otteluohjelmasta, kertoo uutistoimisto Reuters.

United pelaa lokakuun 17. päivä maanantaina Valioliigaa Liverpoolissa, isännöi saman viikon torstaina Eurooppa-liigassa turkkilaista Fenerbachea ja pelaa sen jälkeen sunnuntaina Lontoossa Valioliiga-ottelun Chelseaa vastaan.

”Voisimme pelata Liverpoolissa lauantaina, voisimme pelata Liverpoolissa sunnuntaina. Pelaamme Liverpoolissa maanantaina”, Mourinho tuhahti.

”Olosuhteemme eivät ole parhaat, koska pelaamme kahta Valioliigan huippujoukkuetta vastaan, jotka eivät ole Euroopan kilpailuissa. Meille on annettu myrkytetty lahja pelatessamme maanantaina. Joudumme todella vaikeaan tilanteeseen.”

Mourinhon mukaan Unitedilla on edessään ”myrkytetty lahja” jo ennen näitä koitoksia.

”Meillä on vastassamme Stoke, joten keskittykäämme siihen, koska se on toinen myrkytetty lahja. Stoke ei ole sitä, mitä sarjataulukko väittää”, Mourinho sanoi sunnuntaina tänä viikonloppuna pelattavasta Valioliiga-ottelusta.

Stoke on Valioliigassa kuuden kierroksen jälkeen toiseksi viimeisenä, 19. sijalla. Joukkue on kerännyt vain kaksi pistettä.

Manchester United on sen sijaan 12 pisteellään kuudentena, kuusi pistettä sarjakärki Manchester Citysta jääneenä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!