Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Paukkupommi räjähti – katsoja menetti sormenpään

Kannattajien marssit stadionille sujuivat ”mallikkaasti”

Urheilu
 

Katsoja sai Helsingin poliisin mukaan sormivamman HIFK:n ja HJK:n välisen Stadin derbyn alkuvaiheessa jalkapallon Veikkausliigassa, kun paukkupommi räjähti katsomossa miehen kädessä.

Helsingin poliisin mukaan mies joutui sairaalahoitoon menetettyään sormenpään.

”Hän kertoi poimineensa pommin käteensä, jolloin se räjähti. Siitä ei ole vielä tietoa, oliko hän sivullinen vain osallinen pommin heittämiseen”, yleisjohtaja, ylikomisario Jere Roimu Helsingin poliisista kertoi HS:lle illalla ottelun aikana.

Roimun mukaan joukkueitten kannattajien marssit Töölön stadionille sujuivat mallikkaasti, tosin kovalla metelillä.

Ottelun alussa katsomossa nähtiin soihtuja ja savuja. Ottelun järjestyksenvalvojat ottivat kiinni neljä henkilöä ”pyrojen” hallussapidosta. Heidät toimitettiin poliisille sakotettavaksi.

Ennen ottelua Helsingin poliisi kertoi olevansa huolissaan kauden kolmannen Stadin derbyn alla. Huolta aiheutti erityisesti ottelun ajankohta: kiihkoa ja osan kohdalla promilletasoakin nostattava viikonlopun alku.

”Poliisin silmin perjantai-ilta tuo tiettyä huolta: Kuinka paljon pohjia otetaan ja alkoholia käytetään ennen peliä, ja missä kunnossa tullaan pelipaikalle. Miten pitkälle ilta venyy, ja mitä pelin jälkeen tapahtuu ravintoloissa”, Roimu ennakoi päivällä HS:lle.

Viimeksi elokuun derbyssä HJK-fanien kulkueesta heitettiin pulloja ja savuja HIFK-fanien joukkoon. Fanien välillä syntyi ennen ottelua myös pieni tappelu.

Toukokuun derbyssä poliisi joutui taas ottamaan kiinni toistakymmentä ihmistä ja käyttämään pippurisumutetta riehujien taltuttamiseksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!