Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Englannin jalkapalloliiton pomo pettyi Allardyceen – ”Jalkapalloilullisista syistä hän olisi ollut hyvä valinta”

Urheilu
 
Tony OBrien
Sam Allardyce (vas.) ja Martin Glenn edustivat yhdessä vielä 21. syyskuuta järjestetyssä vuoden 2020 EM-kisojen esittelytilaisuudessa.
Sam Allardyce (vas.) ja Martin Glenn edustivat yhdessä vielä 21. syyskuuta järjestetyssä vuoden 2020 EM-kisojen esittelytilaisuudessa. Kuva: Tony OBrien

Englannin jalkapallomaajoukkueen valmentajan paikalta MM-karsinnan ensimmäisen ottelun jälkeen erotettu Sam Allardyce saattaa saada toimintakiellon toimiensa takia.

Allardycen pesti päättyi tällä viikolla vain 67 työpäivän jälkeen. The Telegraph paljasti, että luotsi käytti asemaansa neuvotellakseen 400000 arvoisen sopimuksen aasialaisiksi liikemiehiksi tekeytyneiden toimittajien kanssa. Hän neuvoi, miten kiertää jalkapalloliiton sääntöjä pelaajakaupoissa.

Englannin jalkapalloliiton toimitusjohtaja Martin Glenn sanoi liiton odottavan, että saa Telegraphilta täydet tiedot tapauksesta. Johtopäätösten aika on sen jälkeen. Rangaistus voi hänen mukaansa olla sakko tai toimintakielto.

Glenn myöntää pettyneensä Allardyceen.

”Olen kysynyt itseltäni paljon kysymyksiä tästä. Helppo ratkaisu olisi oikeastaan ollut pitää hänet ja sinnitellä tästä läpi. Koen itseni petetyksi, koska jalkapalloilullisista syistä hän olisi ollut hyvä valinta ja se mitä tarvitsemme EM-kisojen jälkeen”, Glenn sanoi.

Allardycen pestin ottaa seuraavien neljän ottelun ajaksi haltuun maan 21-vuotiaiden maajoukkuetta luotsannut Gareth Southgate. Sinä aikana pyritään löytämään pidempiaikainen seuraaja.

Yhtenä nimenä esiin on noussut Arsenal-manageri Arsene Wenger, jonka sopimus seuransa kanssa päättyy tähän kauteen.

”Jos olen jonain päivänä vapaana, miksi ei”, pyöritteli Wenger vastaustaan perjantaina.

Myös Glenn myönsi Wengerin olevan kiinnostava nimi.

”Tietysti hän täyttäisi kriteerit täydelliset. Tietysti, kuten muutamat muutkin.”

Englannin karsinnat jatkuvat 8. lokakuuta Maltaa vastaan ja 11. lokakuuta Sloveniaa vastaan. Southgaten pestiin kuuluvat lisäksi Skotlantia ja Liettuaa vastaan pelattavat ottelut marraskuussa ja maaliskuussa.

Lähde: AFP

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?