Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suoraan ottelusta sairaalaan viety skottinyrkkeilijä kuoli – hyväntekeväisyysjärjestö vaatii nyrkkeilyn kieltämistä

Urheilu
 

Skottinyrkkeilijä Mike Towell on kuollut nyrkkeilyottelussa saamiinsa vammoihin, kertoivat hänen tukijoukkonsa myöhään perjantaina.

Towell, 25, hävisi torstaina Glasgow’ssa käydyn ottelun walesilaiselle Dale Evansille viidennessä erässä. Ottelun jälkeen hänet kannettiin paareilla kehästä ja vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Towell löytiin kahdesti kanveesiin ennen kuin tuomari lopetti ottelun.

Nyrkkeilijän lapsen äiti sanoi, että Towell oli valittanut päänsärkyä muutaman viikon ajan ennen ottelua. Towellin manageroinnista vastanneen St. Andrewsin kukaan ryhmässä ei ollut tietoinen päänsärkyongelmista.

Kuolinuutisen jälkeen brittiläinen hyväntekeväisyysjärjestö Headway on ehtinyt vaatia nyrkkeilyn kieltämistä. Headway kohdentaa apunsa aivovammoista kärsiville.

”Olemme surullisia kuullessamme traagisesta elämän menestyksestä. Juuri nyt keskittymisemme pitäisi olla perheen tukemisessa. Mutta kysymys säilyy: Montako elämää pitää vahingoittaa tai menettää ennen kuin tämä järjetön urheilu kielletään”, Headwayn toimitusjohtaja Peter McCabe kysyi järjestön tiedotteessa.

Lähde: AFP

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!