Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ogierin rallimestaruus on sinettiä vaille varma: ”Oli turha riskeerata, vaikka voitinkin”

Latvala ajoi Korsikan liukkailla teillä neljänneksi, vaikka kadotti ajorytminsä.

Urheilu
 
Hannu Rainamo
Sebastien Ogier on ajamassa neljänteen maailmanmestaruuteensa.
Sebastien Ogier on ajamassa neljänteen maailmanmestaruuteensa. Kuva: Hannu Rainamo

Sebastien Ogier on ajamassa neljänteen peräkkäiseen rallin maailmanmestaruuteen. Ranskalainen johti lähdöstä maaliin sunnuntaina päättynyttä Korsikan MM-rallia.

Ogierin mestaruus on sinettiä vaille varma. Se varmistunee seuraavassa MM-rallissa kahden viikon päästä Kataloniassa. Sen jälkeen ajetaan vielä Walesin ja Australian MM-rallit.

Ogier jätti Korsikan saaren sateisilla ja liukkailla tiellä Thierry Neuvillen taakseen 46,4 sekunnin erolla. Kolmanneksi ajoi Andreas Mikkelsen (+1.10 minuuttia).

”Kun on näin liukasta, haluaa päästä vain äkkiä ja rauhassa maaliin. Oli turha riskeerata, vaikka voitinkin”, Ogier sanoi WRC-luokan sivustolla.

Jari Matti Latvala toi Volkswageninsa varmasti maaliin ja neljänneksi. Hän jäi 25,6 sekuntia kolmannesta sijasta. MM-pisteissä Latvala on viidentenä. Eroa tallikaverin Ogieriin on jo 94 pistettä.

Yhteispisteissä toisena oleva Mikkelsen on 68 pistettä Ogieria jäljessä. Osakilpailun voitosta saa 25 pistettä.

Totuttuun tapaansa Latvala vaihtoi autonsa säätöjä kisan aikana. ”Halusin löytää paremman ajofiiliksen. Jarrujen kanssa ei ollut ongelmia, mutta auto puski. Ajorytmiä oli vaikea saada takaisin, kun sen kerran menettää”, Latvala kertoi WRC-sivustolla.

Teemu Suninen ajoi Korsikassa RC2-luokassa viidenneksi. Kilpailu oli hänelle totuttelua vaativissa oloissa.

”Vähän hakemista oli jarrutustekniikassa ja ajamisessa. Niiden yhdistäminen oli varsin hankalaa. Säädöt eivät oikein sopineet tyyliini, ja erityisesti lauantai oli haastava päivä”, Suninen sanoi tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!