Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Classic taipui salibandyn Champions Cupin finaaleissa

Urheilu
 

Tampereen Classic joutui tunnustamaan ruotsalaisvastustajan paremmakseen salibandyn seurajoukkueiden Champions Cupissa niin miesten kuin naistenkin finaalissa.

Naisten finaalissa Pixbo voitti Classicin 6–2. Päätöserään lähdettiin 1–1-tasatilanteessa, mutta ajassa 40.26 Pixbo siirtyi johtoon Stephanie Bobergin rangaistuslaukausmaalilla.

Pixbo lisäsi etumatkansa kahteen maaliin ajassa 53.16. Sen jälkeen ruotsalaiset tekivät kolme maalia tyhjään Classic-maaliin. Myös Classic onnistui kertaalleen ilman maalivahtia pelatessaan.

”Taisteltiin loppuun asti ja pelattiin hieno turnaus mutta tänään ei vain ansaittu voittoa. Otetaan tästä oppia ja jatketaan työntekoa eteenpäin”, sanoi Classicin kapteeni Nina Rantala tiedotteen mukaan.

Miesten finaalissa Classic meni johtoon Storvetaa vastaan kahdeksan minuutin pelin jälkeen Janne Lammisen maalilla. Alexander Rudd tasoitti nelisen minuuttia myöhemmin. Loppulukemat 2–1 teki Storvetan Robin Nilsberth päätöserän aluksi.

Saappaat jalassa kaaduttiin, ja joka äijä antoi kyllä kaikkensa. Ihan hyvin pelattiin mutta liian tehottomasti kun ei saatu enempää maaleja”, sanoi Classicin Nico Salo tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!