Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Räikkönen kolarista Rosbergin kanssa: ”Jos en olisi yrittänyt väistää, luultavasti olisimme jääneet siihen molemmat”

Urheilu
 
EDGAR SU / Reuters
Kimi Räikkönen jäi ilman palkintopallisijaa Malesiassa.
Kimi Räikkönen jäi ilman palkintopallisijaa Malesiassa. Kuva: EDGAR SU / Reuters

Kuala Lumpur

Toisessa kisassa peräkkäin Kimi Räikkönen menetti aivan lopussa jo näpeissä käyneen palkintosijoituksen Mercedeksen kuljettajille.

Singaporessa Lewis Hamilton pujahti varikkotaktiikalla Räikkösen ohitse 15 kierrosta ennen maalia, ja nyt Malesiassa Nico Rosberg rysäytti Räikkösen Ferraria kolauttaen edelle 18 kierrosta ennen maalia.

Hamilton päihitti Räikkösen paremmalla taktiikalla, mutta Rosberg sai tempustaan kymmenen sekunnin aikasakon sekä kaksi rangaistuspistettä. MM-kärki ehti tehdä kuitenkin riittävän eron Ferrariin säilyttääkseen rangaistuksesata huolimatta kolmospaikkansa.

"Arvasin Nicon yrittävän jossain kohtaa jotain. Olin kääntänyt jo mutkaan, kun hän tuli. Jos en olisi yrittänyt väistää, luultavasti olisimme jääneet siihen molemmat. Autoni lattia vaurioitui takaa sen törmäyksen vuoksi, joten rangaistus siitä hänelle oli ihan oikein", Räikkönen jupisi.

Entä Rosberg? Miten hän näki tilanteen?

"Lähdin ohitukseen, autot koskettivat toisiaan, ja se oli siinä. En edes muista yksityiskohtia. Toki se oli aggressiivinen liike, mutta hieman liian aggressiivisesti se sitten tuomittiinkin. En luullut, että sillä tapahtumahetkellä siitä olisi tullut rangaistusta", Rosberg taustoitti tuoreeltaan FIA:n lehdistötilaisuudessa kisan jälkeen.

Miten paljon Räikkösen Ferrari sitten menetti tehoaan törmäyksen vuoksi.

"Etusiiven päätylevy hieman vahingoittui, mutta paljon huonommin kävi lattialle auton peräpuolella. Siitä puuttui osia, eikä sellainen auta auton käyttäytymisessä. Kaikki ne osat ovat siellä tarkoituksenmukaisesti parantamassa autoa, ja kun niitä lähti, en valitettavasti pystynyt hankkimaan kolmatta sijaa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!