Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK antoi neljälle porttikiellon

Urheilu
 
Vesa Koivunen
HIFK:n kannattajat ryntäsivät kentälle juhlimaan seuransa ensimmäistä Stadin derbyn voittoa tällä vuosisadalla.
HIFK:n kannattajat ryntäsivät kentälle juhlimaan seuransa ensimmäistä Stadin derbyn voittoa tällä vuosisadalla. Kuva: Vesa Koivunen

HJK ja HIFK ilmoittavat, että viime perjantaina Stadin derbyssä HIFK–HJK häiriköintiä aiheuttaneet katsojat eivät ole enää tervetulleita katsomaan otteluita.

HJK kertoo tiedotteessaan, että ottelun jälkeen kentälle rynnänneistä neljä henkilöä on tunnistettu, eikä heillä ole enää asiaa HJK:n peleihin. HJK vastasi oman kannattajapäätynsä järjestyksenvalvonnasta seurojen yhteisellä sopimuksella ja ilmoittaa ottavansa vastuun oman kannattajapäätynsä tapahtumista.

HIFK kertoo omassa tiedotteessaan, että seura käy viranomaisten kanssa läpi kuva- ja videomateriaalia ja vaatii rangaistuksia kaikille häiriköille. ”Meillä on nollatoleranssi väkivallan ja vaaratilanteiden suhteen”, tiedotteessa todetaan.

HS kertoi maanantaina, että HIFK:n kannattajayhdistyksen Stadin kingien joukkoon on hakeutunut poliisin mukaan äärioikeistoainesta. HJK:n kannattajien sekaan puolestaan on päässyt vasemmistoanarkisteja.

Nyt molemmat kannattajayhdistykset sanoutuvat irti kaikesta poliittisesta toiminnasta Facebook-päivityksissään. ”IFK:n kannattajapäädyssä ei oikeuteta minkäänlaista poliittista agendaa”, Stadin kingit kirjoittaa.

”Satunnaisiin yrityksiin tuoda esimerkiksi poliittisia symboleita katsomoon on puututtu nopeasti ja johdonmukaisesti – katsantokannasta riippumatta”, kirjoittaa HJK:n kannattajien yhteisö Klubipääty.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!