Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lewis Hamilton epäilee: ”Korkeampi voima tekee elämästäni vaikeaa”

Brittikuskin mukaan tämä kausi on testi siitä, kuka hän on ihmisenä.

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
EDGAR SU / Reuters
Lewis Hamilton palasi sunnuntaina pettyneenä varikolle sen jälkeen, kun hänen autonsa oli syttynyt Malesian kisan johtoasemassa tuleen.
Lewis Hamilton palasi sunnuntaina pettyneenä varikolle sen jälkeen, kun hänen autonsa oli syttynyt Malesian kisan johtoasemassa tuleen. Kuva: EDGAR SU / Reuters

Mercedes-kuljettaja Lewis Hamiltoni n F1-kausi ei ole edennyt suotuisimpien tähtien alla. Alkukaudella Hamilton kärsi monista teknisistä ongelmista ja oli pahimmillaan MM-sarjassa 48 pistettä tallikaverinsa Nico Rosbergin takana.

Kun Hamiltonin ongelmat hellittivät, hän kiskaisi seitsemään kisaan kuusi voittoa ja siirtyi vuorollaan MM-sarjan piikkipaikalle 19 pistettä Rosbergin edelle.

Viimeisimmissä kisoissa Rosberg on kuitenkin jälleen ottanut Hamiltonista otetta. Kaiken kruunuksi Hamiltonin auton moottori hajosi tuoreimmassa Malesian kisassa, kun brittikuski oli kurvailemassa kohti varmaa voittoa.

Rosberg johtaa MM-sarjaa 23 pisteen erolla Hamiltoniin, kun ajamatta on enää viisi kilpailua.

Hamilton vaati viime sunnuntaina käydyn Malesian kisan jälkeen Mercedekseltä vastauksia siihen, miksi lukuisista rakennetuista moottoreista vain hänen omansa rikkoutuvat. Nyt hän sanoo Motorsport.com-julkaisun mukaan epäilevänsä, että ”korkeampi voima” tekee hänen elämästään vaikeaa.

”Jos korkeampi voima ei halua vuoden lopussa, että minä olen mestari kaiken sen jälkeen, mitä olen antanut, minun täytyy vain hyväksyä se. Jos tiedän päättäneeni vuoteni siten, että olen antanut kaikkeni, se on kaikki, mitä voin pyytää”, Hamilton sanoi.

Hamilton kokee tämän kauden taistelunsa testinä.

”Se on testi minun tahdostani ja siitä, kuka minä olen ihmisenä, jotta pääsen taisteluun takaisin mukaan.”

”Ei ole kyse siitä, kuinka putoat; on kyse siitä, miten pääset takaisin ylös. Se ei koske vain minua, vaan myös tiimini jäseniä. Näin kyyneliä mekaanikkojeni silmissä, joten tiedän, että me kaikki tunnemme kipua”, Hamilton sanoi.

Uskonnollinen Hamilton haki loppukauteen uskoa myös yläkerrasta.

”En tiedä, mitä seuraavissa viidessä kisassa tapahtuu. Kaikki, mitä voin tehdä, on tehdä, kuten tänä viikonloppuna: olla keskittynyt, niin fokusoitu kuin voi olla, laittaa tiskiin sellaisia esityksiä, joita laitoin tänä viikonloppuna, ja rukoilla, että Jumala vetää palaset yhteen. Minä uskon yhä Jumalaan, ja se on voimakas asia.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?