Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maria Šarapovan kilpailukielto lyheni yhdeksällä kuukaudella – ”lasken päiviä kunnes voin palata”

Urheilu
 
AFP
Maria Šarapovan kilpailukielto lyheni yhdeksällä kuukaudella.
Maria Šarapovan kilpailukielto lyheni yhdeksällä kuukaudella. Kuva: AFP

Venäläisen tennispelaajan Maria Šarapovan kahden vuoden kilpailukieltoa on lyhennetty yhdeksällä kuukaudella. Urheilun kansainvälinen välitystuomiostuin (CAS) ilmoitti tiistaina, että kilpailukiellon pituus on nyt viisitoista kuukautta.

29-vuotias Šarapova kärähti viime tammikuussa meldoniumin käytöstä Australian avoimessa tennisturnauksessa. Meldonium lisättiin kiellettyjen aineiden listalle 1. tammikuuta tänä vuonna.

CAS:n mukaan Šarapova rikkoi antidoping-sääntöjä, mutta rikkomus ei ollut huomattavan vakava. Siksi kilpailukieltoa lyhennettiin.

Šarapovan kilpailukielto alkoi 26. tammikuuta tänä vuonna eli se päättyy 26. huhtikuuta 2017. Kilpailukiellon päättymisen jälkeen ensimmäinen grand slam -turnaus on Ranskan avoimet toukokuussa. Šarapovalla on mahdollisuus osallistua turnaukseen joko järjestäjien myöntämällä villillä kortilla tai karsintojen kautta – kilpailukiellon takia hänelle ei ehdi kertyä ranking-pisteitä.

Šarapova on viisinkertainen grand slam -voittaja.

Šarapova kommentoi heti tuoreeltaan uutta päätöstä Facebook-sivuillaan: ”Tennis on intohimoni ja olen sitä kaivannut. Lasken päiviä kunnes voin palata kentälle.”

”Palaan pian enkä malta odottaa”, Šarapova sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!