Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kasper Hämäläinen: Maalintekoon on nyt satsattu maajoukkueessa

Urheilu
 
Kasper Hämäläinen, miten sanotaan puolaksi: Suomella on maalinteko-ongelma?
Kasper Hämäläinen, miten sanotaan puolaksi: Suomella on maalinteko-ongelma?
Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Kasper Hämäläinen myöntää, että Suomella on tällä haavaa ongelmia maalinteossa. Paikkoja ei ole tullut hänen mukaansa riittävästi viime otteluissa. Hämäläinen on juuri nyt Suomen maalinteko-ongelmien ruumiillistuma, sillä kolmen vuoden aikana hän on tehnyt maajoukkueessa yhden maalin. Toimittaja: Ari Virtanen, kuvaus: Jukka Gröndahl.

Reykjavik

Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Kasper Hämäläinen, 30, myöntää, että Suomella on tällä haavaa ongelmia maalinteossa. Paikkoja ei ole tullut hänen mukaansa riittävästi viime otteluissa. Suomi on tehnyt kahdeksassa viime ottelussa vain kaksi maalia.

Minkä verran olette puhuneet tämän leirin aikana edellisistä otteluista ja Suomen hyökkäyspelin ongelmista?

”Olemme käyneet sitä läpi. Kyllä se on kaikkien tiedossa, että siinä on pientä viilaamista tällä haavaa. Tarvitsemme tietenkin maaleja, että voitamme otteluita. Meillä ei ole oikeastaan hirveästi tullutkaan paikkoja näissä viime matseissa. Siinä meidän pitää tehdä korjausliike. Varmasti se paranee selvästi”, Hämäläinen kertoi joukkueen hotellilla Reykjavikissa tiistaina.

Hämäläisen mukaan maalintekoon on nyt satsattu.

”Tänään meillä oli harjoitukset, joissa pelasimme vähän isompaa peliä ja kävimme muun muassa hyökkäyspeliä läpi”, Hämäläinen sanoi tiistain harjoituksista Helsingissä.

Suomi hyökkäsi Kosovoa vastaan suoraviivaisesti. Mitä hyviä ja huonoja asioita näit siinä?

”Mielestäni alku näytti hyvältä johtomaalimme jälkeen. Sitten Kosovo sai pelistä kiinni, ja meidän pakka meni sekaisin. Meillä oli kuitenkin muutama hyvä hyökkäys, joissa pääsimme puolustuslinjan taakse. Se oli pienestä kiinni”, Hämäläinen sanoi.

Hämäläinen on kuin Suomen maalinteko-ongelmien ruumiillistuma. Kolmen vuoden aikana hän on tehnyt yhden maalin maajoukkueessa. Pitkä kuiva kausi päättyi kesäkuussa, kun hän teki Suomen avausmaalin Brysselissä Belgiaa vastaan 1–1-tasapeliin päättyneessä harjoitusottelussa.

”Onhan se aika karua. Siinä on kuitenkin muutama matsi jäänyt väliin, eikä pelejä ole hirveän montaa vuodessa. Nyt se maali tuli ihan paikkaan, ja toivottavasti tulee lisää”, Hämäläinen sanoi.

Vesa Koivunen
Jukka Raitala, Kasper Hämäläinen ja Kari Arkivuo juhlivat kesäkuussa maalia ystävyysottelussa Belgiaa vastaan.
Jukka Raitala, Kasper Hämäläinen ja Kari Arkivuo juhlivat kesäkuussa maalia ystävyysottelussa Belgiaa vastaan.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!