Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Moskovan Dinamon Juuso Hietanen ehdottomana: ”Kotona pitäisi voittaa vähän niin kuin kaikki pelit”

Dinamo on jäänyt parissa kotiottelussaan ilman maaleja. Keskiviikkona Juuso Hietanen puolustaa Helsingissä Jokereita vastaan.

Urheilu
 
Juhani Niiranen
Juuso Hietanen tunnetaan myös Suomen maajoukkueesta. Hän on pelannut muun muassa kuutena vuonna MM-kisoissa.
Juuso Hietanen tunnetaan myös Suomen maajoukkueesta. Hän on pelannut muun muassa kuutena vuonna MM-kisoissa. Kuva: Juhani Niiranen

Helsingin Jokerit kohtaa keskiviikkona kotonaan Juuso Hietasen edustaman Moskovan Dinamon, jonka alkukausi on ollut helsinkiläisten tapaan ailahteleva.

Moskovalaiset voittivat kauden viisi ensimmäistä otteluaan, mutta hävisivät heti perään kolme kamppailua. Heittelevistä otteistaan huolimatta Dinamo on hyvissä asemissa läntisen konferenssin neljäntenä, kun taas Jokerit pitää kahdeksatta sijaa.

”Viimeksi saimme tärkeän voiton Riiasta, mutta sitä ennen hävisimme vieraissa Severstalille. Hallitsimme ottelua, joten sekin olisi pitänyt voittaa”, Hietanen sanoi Jokerien tiedotteessa.

Dinamon on tilastojenkin perusteella tasainen joukkue, ja vain kanadalainen ykköspuolustaja Mat Robinson erottuu tehoissa 12 pisteellään selkeästi edukseen.

Tehojen tasainen jakautuminen johtuu Hietasen (3+5=8) mukaan moskovalaisten laajasta kokoonpanosta, mutta siitä voi hakea syytä myös vaihteleviin peliesityksiin.

”Meillä on tosi paljon porukkaa mukana, ja ketjujen jatkuvat muutokset saattavat vaikuttaa. On meillä ollut paljon loukkaantumisiakin”, Hietanen kertoi.

”Lisäksi olemme hävinneet kotona pari peliä niin, että olemme jääneet ilman maaleja. Maalinteko on ollut myös vähän ongelmana. Kotona pitäisi varsinkin voittaa vähän niin kuin kaikki pelit.”

Yksi syy tulosheilahteluun saattaa Hietasen mukaan olla myös sarjan tasoittumisessa.

”Tuntuu, että monilla muillakin joukkueilla pelit ovat menneet ylös ja alas. En tiedä, onko sarja tasoittunut jollain tavalla. Enää ei tule sellaisia helpompia pelejä. En tiedä, onko niitä aikaisemminkaan ollut, mutta tosi tasaista on”, Hietanen tuumi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?