Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsinki Seagulls nousi lopussa avausvoittoon Korisliigassa

Carl Lindbom teki komeasti 24 pistettä.

Urheilu
 
Kalle Parkkinen / Lehtikuva
Nokian Kwame Alexander (kesk.) murtautui Seagullsin Alex Vaenerbergin (vas.) ja Devonte Upsonin välistä .
Nokian Kwame Alexander (kesk.) murtautui Seagullsin Alex Vaenerbergin (vas.) ja Devonte Upsonin välistä . Kuva: Kalle Parkkinen / Lehtikuva

Helsingin Seagulls avasi korisliigakautensa maukkaalla vierasvoitolla. BC Nokia–Helsinki Seagulls päättyi lopulta koriluvuin 76–83 (41–40).

Ottelun alkupuoli mentiin niukasti Nokian tahdissa ja vielä kolmannen jakson jälkeen Nokia johti 58–55.

Nokialle tuli kuitenkin neljännen jakson alkuun todella synkkä jakso: ensimmäiset pisteet vasta kun kolme minuuttia oli jäljellä. Ensimmäisten seitsemän minuutin aikana Seagulls ehti tehdä kaksitoista pistettä – käytännössä ottelu ratkesi siihen.

Seagullsilla oli ottelussa kova kolmikko: Carl Lindbom, Raymond Cowels III ja Jason Conley. Lindblom nakutti 24 pistettä ja kahmi 12 levypalloa. Cowelsin lukemat olivat 18 pistettä ja 13 levypalloa sekä Conleyn 16 ja 6.

Kolmikolle hyvää tukea toi myös Antto Nikkarinen tekemällä ottelun kovimman syöttömäärän: kuusi koriin johtanutta syöttöä.

Näille neljälle tuli peliaikaa jokaiselle yli 30 minuuttia. Seagulls pelasi ottelun kahdeksalla pelaajalla.

Myös Seagullsin 16-vuotias tulevaisuuden lupaus Ricky Waxlax pääsi ottelussa kentälle mutta ei vielä pisteille. Peliaikaa kertyi 6.46 ja saaliina yksi levypallo.

Seagulls jatkaa vierasottelulla seuraavallakin kierroksella. Vastaan asettuu Kauhajoki. Ensimmäinen kotiottelu on ensi viikon keskiviikkona Korihaita vastaan. Fanseat.com näyttää ottelut.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!