Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sekoilua Porissa: Ässille oli tulossa jäähy, mutta tuomarit antoivat porilaisten pitää kiekkoa

Urheilu
 
Erikoinen tilanne Porissa: Ässille tulossa jäähy – Tuomarit antavat pelin jatkua pitkään, vaikka kiekko on Ässillä
Erikoinen tilanne Porissa: Ässille tulossa jäähy – Tuomarit antavat pelin jatkua pitkään, vaikka kiekko on Ässillä
Ässän ja Sportin välisessä avauserässä nähtiin erikoinen episodi. Kotijoukkueen Jouko Juholalle oli tulossa jäähy kampituksesta, mutta tuomaristo antoi pelin jatkua pitkään, vaikka kiekko oli Ässien hallussa. Tilanne aiheuttikin melkoista epäselvyyttä Isomäen keskiviikkoillassa.

Jääkiekkoliigassa koettiin keskiviikkona kauden kummallisinta tuomaritoimintaa. Porin Ässien ja Vaasan Sportin välisen ottelun avauserässä Ässille oli tulossa jäähy. Tuomarit Jani Luoma-aho ja Teemu Salminen antoivat Ässien kuitenkin pitää kiekkoa ja vihelsivät pelin poikki, kun Sportin pelaaja koski kiekkoon. Jäähy tuomittiin kuitenkin Ässille – itse tuomio meni oikein, mutta muuten homma meni pieleen. Muun muassa Ässien maalivahti Ari Ahonen ehti luistella pelaaja-aitioon, koska hän luuli jäähyn tulevan Sportille.

Ottelu oli lopulta vähämaalinen: Ässät voitti maalein 1–0 (0–0, 1–0, 0–0). Illan toisessa ottelussa HPK voitti Mikkelin Jukurit jatkoaikamaalilla 3–2 (0–0, 2–2, 0–0).

Huippuhetket: Ässät - Sport
Huippuhetket: Ässät - Sport
Ässät nappasi toisen peräkkäisen voittonsa, kun Sport kaatui kotikaukalossa maalein 1-0. Ottelun ainoasta täysosumasta vastasi pitkän maalittoman putkensa katkaissut Jussi Makkonen. Ari Ahonen venyi 32 torjunnallaan kauden ensimmäiseen nollapeliin.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!