Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lukas Hradecky: ”Norjalaistuomarit paskoivat housuihinsa”

Urheilu
 
Vesa Moilanen
Suomen Lukas Hradecky torjuu, Sauli Väisänen, Johann Gudmundsson ja Ragnar Sigurdsson seuraavat tilannetta.
Suomen Lukas Hradecky torjuu, Sauli Väisänen, Johann Gudmundsson ja Ragnar Sigurdsson seuraavat tilannetta. Kuva: Vesa Moilanen

Reykjavik

Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahti Lukas Hradecky kävi raivona ottelun jälkeen. Hänen mukaan Islannin 3–2-voittomaalia ei olisi missään nimessä pitänyt hyväksyä, koska se ei ollut hänen mukaansa maali.

”Norjalaistuomarit paskoivat housuihinsa. En voi käsittää sitä. Jos ei ole satavarma asiasta, miten voi tuomita. Pallo ei ollut lähelläkään yli maaliviivan. Minulla oli kaksi kättä pallon päällä”, Hradecky sanoi.

Hradeckyn mukaan kannattaa kiinnittää huomiota siihen, kuka lopulta merkitään voittomaalin tekijäksi.

”Jos se oli se liukuva pelaaja, en voi käsittää. En voi ymmärtää, miten aina meitä vastaan [tuomarit] paskotaan housuihin. Uefa suojelee tuomareita. Tämä on niin iso vääryys, että en voi ymmärtää”, Hradecky sanoi.

”Tämä on farssi.”

Pallo ei ollut Islannin 3–2-voittomaalissa yli maaliviivan, kun Hradeckylla oli hänen mukaansa kädet pallon päällä.

”Toinen käsi oli päällä, ja toinen linjalla. Potkun voimalla vastustaja sai sen ehkä vähän eteenpäin, mutta ei se silloinkaan ollut kokonaan yli. En tiedä miten linjatuomari voi tuomita sen sisään.”

”Jos ei ole satavarma asiasta, kun siitä on noin isot seuraamukset, niin sitä ei vittu voi viheltää maaliksi”, Hradecky sanoi.

Kävitkö ottelun jälkeen puhumassa tuomarille?

”Ei meitä päästetty sinne, ja ehkä parempi niin. Jos ne saavat tuomita vielä tässä karsinnassa tämän jälkeen, niin...”, Hradecky sanoi.

Suomen jalkapallomaajoukkue käveli pettyneenä kohti uloskäyntiä ja seuraavaa MM-karsintaottelua, jossa vastaan tulee Kroatia sunnuntaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!