Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hans Backe: ”Miten voi antaa maalin, kun pallo ei ollut yli maaliviivan”

Urheilu
 

Reykjavik

Suomen päävalmentaja Hans Backe sai Islannissa tuta pettymyksestä suomalaiseen tyyliin. Katkera 2–3-tappio veti Backenkin vaisuksi.

”Olimme niin lähellä kolmea pistettä. Tämä oli tiukka peli, joka olisi voinut päättyä tasapeliin”, Backe sanoi.

Olivatko tuomarit teitä vastaan?

”Jos katsoo viimeistä kymmentä minuuttia ja sitä miten paljon he saivat vapaapotkuja, se oli epätodellista. Totta kai islantilaiset laittoivat meille painetta. Me ihmettelimme vaihtopenkillä, miten oli mahdollista, että viimeisestä kymmenestä minuutista tuli sellainen”, Backe vastasi HS:lle.

”Miten voi antaa maalin, kun pallo ei ollut yli maaliviivan. Siinä ei ollut logiikkaa. Se oli kuolettava isku meille”, Backe sanoi.

Mitä sille voi tehdä?

”Ei mitään. Mutta sitä voi huutaa ja vaatia teknologiaa. Tässä on kyse MM-karsinnoista, ja joudumme maksamaan tuollaista hintaa. Tämä oli varmasti yksi pahimmista tappioista urallani”, Backe sanoi.

Jos unohdetaan tappio hetkeksi, mitä ajattelet joukkueesi pelisuorituksesta kokonaisuutena?

”Ensimmäisellä puoliajalla olimme rohkeita, etenkin hyökkäyspelissämme. Puolustuksellisesti olimme erittäin hyviä. Ei ollut helppoa olla paineen alaisena kaikissa niissä erikoistilanteissa Islannin vahvoja pelaajia vastaan. Selvisimme siitä melko hyvin”, Backe kertoi.

Backe sanoi olevansa todella pahoillaan pelaajien puolesta, jotka olisivat ansainneet enemmän ottelusta. Tasapelikin olisi auttanut hänen mukaansa joukkuetta ennen sunnuntain karsintaottelua Tampereella Kroatiaa vastaan.

Backe oli pakotettu tekemään muutoksia ennen ottelua. Iltapäivällä kahdelta tuli tieto, että Uefa oli langettanut 30 päivän väliaikaisen pelikiellon Roman Eremenkolle.

Millainen yllätys oli Roman Eremenkon tilanne tänään?

”Tietenkin se oli valtava asia. Sain tiedon iltapäivällä, että häntä ei voi valita otteluun. Olimme tehneet kaikki valmistelumme, ja meillä oli ollut ottelutapaaminen. Se oli kova paikka”, Backe sanoi.

Backe oli laittamassa Eremenkon avaukseen Teemu Pukin hyökkääjäpariksi.

”Meidän pitää nousta tästä”, Backe sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!