Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yli 30 vuotta ManUn kausikortin ostanut fani unohti peruuttaa ostamansa lipun vieraspeliin – sai vuoden porttikiellon

Manchester United antoi fanille porttikiellon vuodeksi seuran vierasotteluihin. Päätös on suututtanut joukkueen kannattajat.

Urheilu
 
Eino Partanen
Eddie Keogh
Manchester City pelasi vieraissa Tottenhamia vastaan lokakuun alussa.
Manchester City pelasi vieraissa Tottenhamia vastaan lokakuun alussa. Kuva: Eddie Keogh

Brittilehti Daily Mailin mukaan englantilainen suurseura Manchester United on kieltänyt seuran yli 30 vuoden ajan kausikortin omistanutta Graeme Clarkea menemästä joukkueen vierasotteluihin seuraavien 12 kuukauden ajan.

Syynä tähän on se, että 58-vuotias Clarke ei ollut ilmoittanut seuralle poissaolosta tai lipunoston perumisesta elokuussa pelatun Hull City -vierasottelun yhteydessä.

Clarken oli ostanut otteluun kaksi lippua hyvissä ajoin, mutta hänellä oli omien sanojensa mukaan sen verran huono olo pelipäivänä, ettei hän pystynyt matkustamaan Hulliin.

Seuran päätös on herättänyt raivoa muissa Manchester United -kannattajissa. Heidän mukaansa tapaus on ”häpeällinen” ja ”inhottava”.

Manchester Unitedin lipunmyynnistä ja jäsenyystoiminnasta vastaava Sam Kelleher kirjoitti Clarkelle lähettämässään kirjeessä: ”Seura ymmärtää fanien mahdolliset muutokset. Jos muutoksia ilmenee sen jälkeen, kun henkilö on ostanut lipun kyseiseen otteluun, sen voi kuitenkin peruuttaa ja saada hyvityksen”.

Lippu pitää peruuttaa viimeistään ottelupäivänä. Lipuille on kova kysyntä ja seura haluaa varmistaa sanktioiden avulla, että kaikki liput tulevat varmasti käytettyä.

Clarken perhe väittää, että eräs toinen kannattaja oli mennyt Clarken lipulla Hull-otteluun, mutta häntä ei päästetty sisään. Clarke teki päätöksestä valituksen, mutta seura päätti kuitenkin pidättäytyä alkuperäisessä kannassaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!