Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rosberg hakee kolmatta perättäistä Suzukan paaluaan

Urheilu
 
TORU HANAI / Reuters
Nico Rosberg tavoittelee paalupaikkaa Japanissa.
Nico Rosberg tavoittelee paalupaikkaa Japanissa. Kuva: TORU HANAI / Reuters

Saksalainen Nico Rosberg lähtee lauantaina hakemaan kolmatta perättäistä paalupaikkaansa Japanin Grand Prix -aika-ajossa.

Valmistautuminen yhden nopean kierroksen vetoon sujui lupaavasti, kun Rosberg kiiti kärkiajan kummallakin perjantain harjoitusjaksolla. Hän alitti molemmilla kerroilla myös viime vuoden paaluaikansa – iltapäivällä 0,334 sekunnilla.

”Päivä ei alkanut mitenkään loistokkaasti, kun auto aliohjasi kovasti, mutta ilmeisesti se olikin ok. Olin mielissäni, kun kuulin toimittajilta, että muutkin valittivat puskemista yhtä lailla. Kaikki siis kärsivät samasta pulmasta.”

”Meillä on kohtuulliset säädöt yhden kierroksen vetoon, ja kierrosajat ovat hyviä, mutta myös kisavauhti vaikuttaa yhtä hyvältä”, Rosberg sanoi.

”Tällä radalla balanssi täytyy saada kohdalleen. Se on kriittistä noissa ensimmäisissä mutkissa. Jos ensimmäinen mutka menee vähän vikaan, koko loppukierroskin on pielessä. Se alku täytyy pystyä naulaamaan kunnolla”, Rosberg jutteli.

Tallitoveri Lewis Hamilton kurkkii aivan Rosbergin niskassa. Iltapäivällä eroa oli vain 0,072 sekuntia.

”Meillä oli aika hyvä päivä, eikä autossa ollut minkäänlaisia pulmia. Teimme vain säätötöitä. Tämä oli vähän samanlainen perjantai, mitä meillä oli Malesiassakin. Olimme vahvoja ja tasaisia. Auto tuntuu todella hyvältä”, Hamilton myhäili.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!