Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maailmanmestarit pariluistelun odotetut ykköset Finlandia Trophyssa

Urheilu
 
HS
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Meagan Duhamel ja Eric Radford luistelivat epätasaisen, mutta laadukkaan ohjelman ja voittivat Finlandia Trophyn pariluistelun.
Meagan Duhamel ja Eric Radford luistelivat epätasaisen, mutta laadukkaan ohjelman ja voittivat Finlandia Trophyn pariluistelun. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

Taitoluistelun Finalndia Trophyssa oli vain yksi suosikki pariluistelun voittajaksi. Kanadan Meagan Duhamel ja Eric Radford luistelivat Espoossa pisteet 197,78 ja voitto varmistui.

Perjantain vapaaohjelmassa parille sattui useita virheitä, mutta vapaaohjelman ykköstila irtosi ylivoimaisin pistein 131,29.

”Tänään tuntui paremmalta kuin eilen lyhytohjelmassa. Meillä oli vaikeuksia tässä kilpailussa, mutta tämä oli silti hyvä alku kaudelle”, Radford sanoi tiedotteessa.

”On aina hienoa onnistua, mutta tällaisesta vaikeuksien kautta voittoon -kilpailusta oppii kuitenkin eniten. Tällaiset kilpailut ovat hyvin arvokkaita”, Duhamel jatkoi.

Toiselle sijalle luistelivat Venäjän Kristina Astahova ja Aleksei Rogonov pistein 169,10. Vapaaluistelusta pari sai pisteitä 111,84.

”Tämä oli meille kauden ensimmäinen kilpailu ja kilpailimme tänään lähinnä vain itsemme kanssa. Tärkeintä oli saada kokemusta heti alkukaudesta”, Rogonov sanoi.

Saksan Mari Vartman ja Ruben Blommaert pitivät lyhytohjelman jälkeisen kolmannen sijansa yhteispistein 164,91. Vapaaohjelmasta tuomarit antoivat 108,33.

”Vapaaohjelman ensimmäinen elementti, heittokolmoistwist, epäonnistui. Olimme hämmentyneitä epäonnistuneen alun jälkeen. Sellaista ei koskaan ole tapahtunut aiemmin. Olisin halunnut aloittaa ohjelman alusta, mutta oli pakko jatkaa”, Vartman harmittelee.

Pariluistelu otettiin useiden vuosien tauon jälkeen takaisin Finlandia Trophyn ohjelmaan muun muassa keväällä luisteltavien taitoluistelun MM-kilpailujen vuoksi. Trophy toimii MM2017-kisalle nk. esikilpailuna.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!