Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mikkelin Toto76-vihjeet

Urheilu
 
Viikon varma

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama T.Rex (lähtö 6) on tehnyt vakuuttavaa jälkeä koko kauden. Tilillä on kymmenen voittoa ja yksi kakkostila. Viikko sitten se oli edelleen oma vakuuttava itsensä, joten siihen on helppo luottaa. Mikkelissä ruuna nauttii vastustajien suurta kunnioitusta, joten tällä kertaa rattaille hyppäävä Ari Moilanen ajaa päättäväisesti kohti keulapaikkaa, josta T.Rex hoitaa loput.

Viikon tärppi

Huipputamma Jaqueline Mon Ami (lähtö 5) on kärsinyt jalkavaivoista, ja tauko on venähtänyt liki puoleen vuoteen. Se on kyvyiltään yksi parhaista kotimaisista tammoista, eikä valmentaja Timo Leivo tuo sitä keskenkuntoisena takaisin radoille. Jaqueline Mon Amin ei toki kuulu olla vielä suosikki, mutta olisi uskaliasta jättää se kokonaan pois peleistä.

Seuraa tätä

Hankasalmelaistreenari Pauli Raivio juhli viime viikonloppuna toista peräkkäistä suomenhevosten Kriterium-voittoa, kun Ellin Sisu toisti Tähen Toivomuksen (lähtö 2) viimevuotisen tempun. Tähen Toivomus sairasteli kauden tärkeimpien kisojen aikaan, mutta nyt ori on taas kunnossa. Se palaa tauolta, joten iskukyky ei ole aivan huipussa. Nyt se on vielä Polaran ykköshaastaja, mutta jatkossa sen otteita on mielenkiintoista seurata.

Toto76-kierros 40 / MikkeliHS:n Toto76-vihjesysteemi:

1. lähtö: 2, 5

2. lähtö: 8, 4

3. lähtö: 3, 8, 12, 11

4. lähtö: 3, 6, 8, 1

5. lähtö: 3, 6, 10, 9

6. lähtö: 7

7. lähtö: 5, 6, 4

2x2x4x4x4x1x3 = 768 riviä – 38,40 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 8.10. kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 4-10.

HS:n viime viikon Toto76-vihjeessä oli kolme oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!