Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokerit murjottiin jäänrakoon Pietarissa

Kovassa vireessä oleva Pietari SKA murskasi Jokerit 6–0. ”Olimme tänään erittäin huonoja”, valmentaja Jukka Jalonen myönsi.

Urheilu
 
Jussi Nukari
Topi Jaakola sai ottelussa suihkukomennuksen keihästämisestä.
Topi Jaakola sai ottelussa suihkukomennuksen keihästämisestä. Kuva: Jussi Nukari

Alkukaudesta kompuroinut Jokerit ei löytänyt lauantaina ryhtiliikettä peliinsä, kuten joukkueen hyökkääjä Michael Keränen toivoi ennen ottelua. Päinvastoin.

Kovassa vireessä oleva Pietari SKA murjoi helsinkiläisjoukkueen jään pintaan maalein 6–0. Jokerit on hävinnyt nyt seitsemästä viime ottelustaan kuusi.

SKA iski maaleja tasaisesti kaksi per erä ja piti ottelua hallussaan selvästi. Isännät voittivat laukaukset 44–20.

Ottelun ensimmäiset kymmenen minuuttia Jokerit taisteli, mutta kuitenkin lässähti nopeasti, kun SKA iski kahteen minuuttiin kaksi osumaa.

SKA teki myös toisessa ja kolmannessa erässä kaksi maalia, eikä lopputulos jättänyt mitään selittelyjen varaan. Vastustaja oli selkeästi edellä jokaisella osa-alueella lauantaina. Tekosyiden taakse ei ottelun jälkeen menty.

”Tänään kentällä oli yksi hyvä joukkue eli SKA ja yksi huono joukkue eli Jokerit. Täysin ansaittu voitto SKA:lle, me olimme tänään erittäin huonoja. Alivoimapelimme toimi tänään, mutta mitään muuta hyvää pelissämme ei ollut”, päävalmentaja Jukka Jalonen sanoi Jokerien tiedotteessa.

SKA pääsi pelaamaan ottelussa 15 minuuttia alivoimaa, mutta ei onnistunut kertaakaan hyödyntämään pakkopelejään. Jokereiden Topi Jaakola lensi toisessa erässä suihkuun keihästämisestä.

Isäntien maalit tekivät Ilja Kablukov, kahdesti osunut Jevgeni Dadonov, Viktor Tihonov, Vjatšeslav Voinov ja Sergei Plotnikov. Pietari SKA siirtyi voiton ansiosta läntisen konferenssin kärkipaikalle ohi Moskova TsSKA:n, jonka Jokerit kohtaa tiistaina Moskovassa.

Jokerit jatkaa kauttaan tiistaina Moskovassa, jossa vastassa on TsSKA. Vieraskiertue päättyy torstaina Tsherepovetsissa ja kotona pelataan seuraavan kerran 17. lokakuuta Torpedoa vastaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!