Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seagulls jatkaa hyviä esityksiä – Carl Lindbom donkkasi ja mätti pisteitä

Seagulls voitti 80–72 Kauhajoen Karhun.

Urheilu
 
Jari-Pekka Laitio-Ramone
Mikko Stig
Carl Lindbom teki illan ottelussa 23 pistettä.
Carl Lindbom teki illan ottelussa 23 pistettä. Kuva: Mikko Stig

Kauhajoki

Helsinkiläinen Seagulls jatkoi hyviä esityksiään miesten Korisliigassa lauantaina. Seagulls voitti 80–72 Kauhajoen Karhun

Ratkaisuhetkillä Seagulls ei antanut Karhun pelata nopean hyökkäyksen taktiikalla. Viisi minuuttia ennen loppua tilanne oli tasan 67–67, mutta sitten Seagulls sai raivattua yllättävän helposti tilaa korin alle.

”Viimeiset kolme neljä minuuttia Seagulls hoiti asiat erittäin rauhallisesti ja maltilla, ja me teimme kaikkea muuta. Seagulls sai tehtyä kolme peräkkäistä koria suoraan sen vastaisesti, mitä oli sovittu”, huokaili Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen.

Samoin oli ottelun avauserässä. Muun muassa pikkulaituri Jason Conleyn muutaman kolmen pisteen heiton ja riistoista tulleiden nopeiden hyökkäysten turvin Seagulls karkasi neljässä minuutissa 15–4-johtoon.

Seuraavaksi Seagullsin iso laituri Carl Lindbom donkkasi korin suoraan ykköstakamies Antto Nikkarisen syötöstä. Lindbom teki kauden avauspelissä 24 ja eilen 23 pistettä.

”Sekä tuolloin aivan alussa että ottelun lopussa saimme rauhoitettua tekemistämme ja pelattua pelisuunnitelmamme mukaan. Karhu puolestaan hyötyi kaikista niistä kaaoskoripallohetkistä, joissa juostiin päästä päähän ja menetettiin palloa. Kun saimme pallokontrollia rauhoitettua, tiesimme, mitä teemme”, myhäili Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas.

Seagullsilta oli yhä sivussa iso laituri Timo Heinonen.

”Hänellä on alaraajavamma. Katsomme hänen tilanteensa päivä kerrallaan.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!