Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

MTV: Roman Eremenkoa epäillään dopingista

Näyte ehkä annettu Mestareiden liigassa. Palloliitto oletti TsSKAn tiedottavan.

Urheilu
 
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Roman Eremenko oli Suomen maajoukkueen mukana Islannissa, kun tieto hänen 30 päivän väliaikaisesta pelikiellostaan tuli.
Roman Eremenko oli Suomen maajoukkueen mukana Islannissa, kun tieto hänen 30 päivän väliaikaisesta pelikiellostaan tuli. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Suomen jalkapallomaajoukkueen pelaajaa Roman Eremenkoa epäillään dopingrikkomuksesta, MTV Sport kertoo. MTV perustaa uutisen ”saamiinsa tietoihin” eikä mainitse lähteitä.

Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande kommentoi Roman Eremenkon tapausta Tampereella.

”Kerromme varmasti sitten lisää, kun meillä on siihen mahdollisuus. Viimeistään 30 päivän sisällä [pelikiellon alkamisesta], mutta toivottavasti aikaisemmin”, Casagrande sanoi medialle ennen Kroatia-ottelun.

Palloliiton mukaan prosessi menee niin, että pelikieltoasiassa Eremenkon seura tai pelaaja itse voi julkistaa asian. Palloliitto oletti, että Moskovan TsSKA olisi tiedottanut tapauksesta perjantaina.

MTV Sportin mukaan näyte olisi annettu syyskuussa TsSKA Moskovan Mestarien liigan ottelun yhteydessä.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa on ilmoittanut tiedosta Suomen palloliitolle ja Eremenkon seuralle, MTV kertoo.

29-vuotias Eremenko jäi viime torstaina sivuun Huuhkajien MM-karsintaottelusta Islantia vastaan. Syynä oli Uefan asettama väliaikainen 30 vuorokauden pelikielto. TsSKAn tiedottaja kertoi perjantaina HS:lle, että Uefa informoi kuukauden sisällä asiasta tarkemmin.

Viime vuonna uutisoitiin, että Eremenko saattaisi joutua korvaamaan entiselle seuralleen Rubin Kazanille jopa 14 miljoonaa euroa nykyisen seuransa Moskovan TsSKA:n kanssa. Rubin Kazanin tiedottaja Mihail Stepanov kiisti venäläisessä Sport-Expressissä, että hänen seuransa olisi tehnyt valituksen Eremenkosta.

”Rubinilla ei ole mitään tekemistä tapauksen kanssa. Emme ole kirjoittaneet mitään valituksia. Kaikki kysymykset Rubinin ja Eremenkon välillä on hoidettu”, Stepanov sanoi.

Eremenkon saama väliaikainen pelikielto on vastaavanlainen kuin viime huhtikuussa Liverpoolin ja Ranskan maajoukkueen puolustajan Mamadou Sakhon saama. Sakho jäi kiinni laihdutuslääkkeen käytöstä.

Hänelle ei langetettu lisää pelikieltoa, koska jäi epäselväksi, oliko Sakhon käyttämä lääke kiellettyjen aineiden listalla. Jos Sakhon olisi todettu syyllistyneen dopingrikkomukseen, hän olisi saanut puolen vuoden pelikiellon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?