Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Donald Trumpin ”pukukoppiläppä” suututti urheilijat: ”Tämä oli Trumpia aidoimmillaan. Autenttisena. Vastenmielisenä. Rikollisena”

Urheilu
 
Trump puolusteli kohuvideota väittelyssä "pukukoppipuheina" – syytti Bill Clintonia pahemmaksi
Trump puolusteli kohuvideota väittelyssä "pukukoppipuheina" – syytti Bill Clintonia pahemmaksi
Presidenttiehdokkaat Donald Trump ja Hillary Clinton kohtasivat varhain maanantaiaamuna toisessa väittelyssään St. Louisissa Missourissa. Trump pyysi väittelyssä anteeksi kommenttejaan viikonloppuna julkaistulla videolla. Hän kuitenkin syytti samassa yhteydessä Bill Clintonia paljon pahemmaksi naisia kohtaan.

Useat yhdysvaltalaisurheilijat tyrmäsivät republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin selityksen seksistisille kommenteilleen.

Trump kehui vanhalla ääninauhalla kourineensa naisia ja kuittasi viimeisimmässä vaaliväittelyssä kommenttinsa pukukoppipuheena.

”Jos on tähti, he sallivat sen. Voi tehdä mitä tahansa. Voi tarttua heitä pillusta. Voi tehdä mitä tahansa”, Trump sanoi vuodelta 1995 peräisin olevalla videolla.

Kommentit aiheuttivat välittömästi vastalauseiden myrskyn, ja myös pukukopissa suuren osan päivästään viettävät urheilijat kertoivat mielipiteensä Trumpin puheista.

”Urheilijana olen viettänyt koko aikuisikäni pukuhuoneissa, eikä tuo ole pukukoppipuhetta”, Oakland Athleticsin baseballjoukkueen syöttäjä Sean Doolittle kommentoi Twitterissä.

”En ole kuullut tuota yhdessäkään pukuhuoneessa”, NBA-joukkue Portland Trail Blazersin pelaaja CJ McCollum kirjoitti.

Trump pahoitteli kommenttejaan ja sanoi, ettei se kuvaa sitä, kuka hän nykyään on. Hän sanoi myös kunnioittavansa naisia suuresti.

Tennislegenda Martina Navratilova sanoi, että Trumpin ruokottomat kommentit heijastavat vain miehen todellista sisintä.

”Pukukoppipuhetta? Ei ikinä. Tämä oli Trumpia aidoimmillaan. Autenttisena. Vastenmielisenä. Rikollisena. Jne.” Navratilova kirjoitti Twitterissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!