Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ratamoottoripyöräilyn lupaus Patrik Pulkkinen, 15, sai sopimuksen MotoGP-sarjaan

”Tämän parempaa ei olisi voinut toivoa”, sanoo nuorukainen.

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Patrik Pulkkinen kilpaili viime kaudella Red Bull Rookie Cupissa.
Patrik Pulkkinen kilpaili viime kaudella Red Bull Rookie Cupissa. Kuva: Vesa Koivunen

Ratamoottoripyöräilijä Patrik Pulkkinen, 15, on solminut kaksivuotisen sopimuksen Peugeot MC Saxoprintin kanssa. Pulkkisen uusi talli ajaa MotoGP-sarjaa Moto3-luokassa.

”Onhan tämä tosi makea juttu. Tämän parempaa ei olisi voinut toivoa, eikä saada”, Pulkkinen sanoo tiedotteessa.

”Kyllähän tämä MM-kuvio tuli aika yllätyksenä ja se tuntuu vieläkin vähän uskomattomalta. Kunnia tästä kuuluu Aki Ajolle. Olen Akille tosi kiitollinen siitä, mitä hän on tehnyt urani edistämiseksi tähän asti ja myös tästä eteenpäin”, Pulkkinen sanoo.

Pulkkisen ja Ajon yhteistyö on kestänyt jo pitkään. Ajo oli myös neuvottelemassa MotoGP-sarjan sopimusta.

”Patrik on todellinen talentti, jonka pistimme merkille jo vuosia sitten. Olemme tehneet viimeiset 6–7 vuotta kovasti töitä auttaaksemme häntä urallaan eteenpäin. Ajo Motorsport on ollut ja tulee olemaan jatkossakin vahvasti Patrikin taustalla”, Ajo sanoo.

Pulkkinen uskoo pääsevänsä testaamaan uutta menopeliä vielä tämän kauden aikana. Kausi alkaa 26. maaliskuuta. Sarjassa ajamiseen vaaditaan 16 vuoden ikää. Se Pulkkiselle tulee täyteen alle kaksi viikkoa ennen sarjan alkua, 14. maaliskuuta.

Aki Ajo sanoo siirtymisen MotoGP-sarjaan tulleen jopa hieman etuajassa. Hänestä tarjottu paketti oli niin hyvä, että siihen kannatti tarttua.

”Onhan tämä iso harppaus Patrikille ja kaikkien taustalla olevien onkin pidettävä kirkkaana mielessä se, että kyse on nimenomaan monivuotisesta projektista. Nyt on hyvä aika alkaa rakentaa pitkällä tähtäimellä uraa MotoGP-sarjassa”, Ajo linjaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!