Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tenniksen raikulipoika osoitti mieltään ja pelasi tahallaan huonosti: ”Jos fanit ymmärtäisivät, mistä he puhuvat, he olisivat kentällä ja menestyisivät”

Nick Kyrgios ei yrittänyt Shanghai Mastersin ottelussa kunnolla, ja antoi palaa pettyneiden fanien suuntaan. Myöhemmin hän pyysi Twitterissä esiintymistään anteeksi.

Urheilu
 
KIM KYUNG-HOON / Reuters
Nick Kyrgios ei ymmärtänyt fanien reaktioita lainkaan, kun hän oli pelannut huonosti.
Nick Kyrgios ei ymmärtänyt fanien reaktioita lainkaan, kun hän oli pelannut huonosti. Kuva: KIM KYUNG-HOON / Reuters

Tenniksen raikulipoikana tunnettu australialaispelaaja Nick Kyrgios osoitti rajulla tavalla mieltään Shanghain Masters-turnauksessa keskiviikkona.

Maailmanlistan 14:ntenä majaileva Kyrgios otti toisen kierroksen ottelun aikana yhteen tuomarin kanssa. Hän myös tunnusti, ettei yrittänyt pelata kunnolla hävittyään saksalaiselle maailmanlistan 110:nnelle Mischa Zvereville 6–3, 6–1.

Tuomari Ali Nili oli kehottanut Kyrgiosia pelaamaan ammattimaisesti sen jälkeen, kun tämä löi tahallisen löysän syötön Zverevin puolelle ja Zverev siirtyi avauserässä 4–1-johtoon.

Toisessa erässä 1–1-tilanteessa Zverevillä oli syöttövuorollaan pelipallo, ja Kyrgios lähti kävelemään kohti tuoliaan ennen kuin syöttö oli edes laskeutunut maahan.

Zverev pelasi muutoinkin tahallisen huonosti. Hän sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan valinneensa ottelusta ”helpon ulospääsyn”.

Paikalla olleet fanit eivät pitäneet näkemisestään. Pelin aikana eräs fani myös kehotti Kyrgiosia ”kunnioittamaan peliä” ja ”kunnioittamaan ihmisiä”. Kyrgios vastasi tälle, että ”haluatko tulla tänne ja pelata? Istu alas, ole hiljaa ja katso.”

Fanit buuasivat Kyrgiosin myöhemmin ulos kentältä.

Kyrgiosilta kysyttiin, ymmärtääkö tämä, mikseivät fanit pitäneet näkemästään.

”En lainkaan.”

”Jos he ymmärtäisivät, mistä he puhuvat, he olisivat tenniskentällä ja menestyisivät.”

”Ei, en voi ymmärtää heitä lainkaan. He eivät tiedä, mitä käyn läpi.”

”En ole heille mitään velkaa. Tämä on minun valintani.”

Kyrgios vetosi siihen, ettei hänen pelejään ole pakko tulla katsomaan.

”Jos ette pidä tästä, en pyydä teitä katsomaan. Menkää muualle. Jos olette niin hyviä antamaan neuvoja ja niin hyviä tenniksessä, miksi ette ole yhtä hyviä kuin minä? Miksi te ette ole kiertueella?”

Kyrgios myös sanoi, ”ettei voisi vähempää välittää” siitä, pääseekö hän kauden päättävään ATP-finaaliturnaukseen Lontooseen. Kuukauden päästä käynnistyvään turnaukseen pääsevät maailmanlistan kahdeksan parasta pelaajaa.

Myöhemmin Kyrgios pyysi esiintymistään Twitter-tilillään anteeksi.

”Ei riittävän hyvää minulta tänään monellakaan tasolla. Olen tuota parempi. Voisin etsiä tekosyitä, mutta niitä ei ole yhtäkään. Anteeksi”, Kyrgios kirjoitti.

Kyrgios on aiemminkin osoittanut tenniskentillä huonoa käytöstä.

Viime vuonna hän esimerkiksi sanoi Montrealin turnauksessa törkykommentteja vastustajalleen Stan Wawrinkalle. Kyrgios väitti ottelun aikana, että Wawrinkan tyttöystävä oli harrastanut seksiä tennispelaaja Thanasi Kokkinakiksen kanssa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!