Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Puljujärveltä kova valinta pelinumeroksi – ainoana NHL:ssä

Puljujärvi käytti vielä harjoitusotteluissa numeroa 39, mutta laittoi ikään kuin kovemman vaihteen silmään lopullisessa numerovalinnassaan.

Urheilu
 
Perry Nelson / USA Today
Jesse Puljujärvi pelasi NHL:n harjoitusottelussa numerolla 39, mutta jatkossa hänen numeronsa on 98.
Jesse Puljujärvi pelasi NHL:n harjoitusottelussa numerolla 39, mutta jatkossa hänen numeronsa on 98. Kuva: Perry Nelson / USA Today

Edmonton Oilers aloittaa NHL-kautensa ensi yönä Calgarya vastaan, ja suomalaisittain moni katse on nauliintunut nuoreen hyökkääjätähteen Jesse Puljujärveen. Jo ennen ottelua Puljujärvi, 18, kohautti pienimuotoisesti valitsemalla pelinumeronsa vain yhtä pykälää koko jääkiekkohistorian maagisinta numeroa alempaa.

Puljujärven Kärpissä käyttämä numero 9 on jäädytetty Edmontonissa Glenn Andersonille. Wayne Gretzkyn tavaramerkiksi aikoinaan tekemä numero 99 on puolestaan jäädytetty koko NHL:ssä.

Puljujärvi käytti vielä harjoitusotteluissa numeroa 39, mutta laittoi ikään kuin kovemman vaihteen silmään lopullisessa numerovalinnassaan. Suomalaistaituri tunnetaan ysikasina paitsi syntymävuotensa, jatkossa myös pelinumeronsa vuoksi.

Numeroa 98 ei käytä NHL:ssä kukaan muu pelaaja.

Puljujärvi pelaa Edmontonin NHL-kauden avausottelussa kolmannessa hyökkäysketjussa oikealla laidalla. Vasemmassa laidassa viilettää Pat Maroon ja ketjun keskushyökkääjänä operoi Leon Draisaitl.

Iiro Pakarinen ei pelaa loukkaantumisensa vuoksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!