Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seitsenottelun olympiavoittaja Ennis-Hill lopettaa uransa: ”En kadu mitään”

Jessica-Ennis Hill sanoi tietävänsä, että lopettaminen tässä kohtaa on oikea päätös.

Urheilu
 
DAVID GRAY / Reuters
Jessica-Ennis Hill (toinen vasemmalta) juhli seitsenottelun olympiamitaleita Riossa 2016 Belgian Nafissatou Thiamin ja Kanadan Brianne Theisen-Eatonin kanssa. Usain Bolt antoi mitalisteille peukun muodossa omat terveisensä.
Jessica-Ennis Hill (toinen vasemmalta) juhli seitsenottelun olympiamitaleita Riossa 2016 Belgian Nafissatou Thiamin ja Kanadan Brianne Theisen-Eatonin kanssa. Usain Bolt antoi mitalisteille peukun muodossa omat terveisensä. Kuva: DAVID GRAY / Reuters

Seitsenottelun olympiavoittaja Jessica Ennis-Hill, 30, on ilmoittanut lopettavansa uransa.

”Tämä on ollut yksi vaikeimmista päätöksistä, joita olen joutunut tekemään. Tiedän kuitenkin, että lopettaminen nyt on oikein. Olen aina sanonut, että haluan lopettaa huipulla, enkä kadu mitään”, Ennis-Hill kirjoitti Instagramissa jakamassaan julkaisussa.

Ennis-Hill vihjasi lopettamisen mahdollisuudesta aiemmin Rion olympialaisissa elokuussa. Hän sijoittui Rion seitsenottelussa toiseksi hävittyään Belgian Nafissatou Thiamille vain 35 pisteellä.

Ennis-Hillillä on urallaan seitsenottelusta Lontoon olympiakulta vuodelta 2012 ja maailmanmestaruudet ulkoradoilta Berliinistä 2009 ja Pekingistä 2015. Hän on voittanut myös EM-kultaa Barcelonassa 2010.

”Haluan kiittää perhettäni ja uskomatonta joukkuettani, jotka ovat käyttäneet niin paljon aikaansa tukeakseen minua ja mahdollistaakseen minulle unelmieni saavuttamisen”, Ennis-Hill kertoi.

”Valtava kiitos myös kaikille ihmisille, jotka ovat tukeneet ja seuranneet minun uraani vuosien varrella.”

Ennis-Hillin olympiavoitto muistetaan osana Britannian yleisurheilun yhtä ikonisinta hetkeä, ”superlauantaita”. Britannia voitti kotikisoissaan Lontoossa tuona päivänä, 4.8.2012, yhteensä kuusi kultaa ja yhden hopean.

Ennis-Hillin olympiavoitto Lontoossa irtosi Britannian ennätyksellä, 6 955 pisteellä. Tulos jäi Ennis-Hillin uran parhaaksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!