Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lahden Toto76-vihjeet

Urheilu
 
Viikon varma

T.Rex (lähtö 6) epäonnistui viimeksi HS:n vihjeen luottohevosena, mutta saa esityksestään puhtaat paperit. Juoksusta vain tuli liian raskas, eikä ruuna voinut kumota luonnonlakeja. T.Rex on voittanut tällä kaudella jo kymmenen kertaa, joten yhdestä hutistartista ei kannata tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Pelaajat suhtautuvat siihen tällä kertaa selvästi varauksellisemmin, joten Mika Forssin ajokki vaikuttaa oikeinkin hyvältä varmavalinnalta.

Viikon tärppi

Ravikuningatar Saaga S ei varmasti päästä keulaan kaasuttavaa Huimariinaa helpolla kierroksen avaavassa kovatasoisessa tammakoitoksessa. Matti Nisonen kiertää ajoissa Huimariinan rinnalle heittämään löylyä. Jokerikorttia tarjotaan kuningatarkisassa todelliset kykynsä näyttäneelle Akaasialle. Markku Hietasen ajokilla on suosikeista ikävin lähtöpaikka, mutta kärkiparin keskinäinen kilvanajo voi tasoittaa lopussa sen tietä kohti yllätystä.

Seuraa tätä

Viimevuotinen Finlandia-ajon sankari Bret Boko (lähtö 2) ei ole tällä kaudella päässyt samanlaiseen vireeseen. Markku Niemisen valmennettava on kuitenkin pikkuhiljaa parantanut ja nyt moni asia puhuu sen puolesta. Lyhyt matka sopii mainiosti ja Ari Moilasen ajokilla on sisäradalta oiva sauma päästä tuulenhalkojaksi. Jos Bret Boko löytää taas huippuvireen, se tuo sopivasti lisäväriä loppukauden ykkössarjoihin.

Toto76-kierros 41 / Lahti

HS:n Toto76-vihjesysteemi:

1. lähtö: 5, 9, 11

2. lähtö: 1, 2, 4, 6

3. lähtö: 15, 1, 13, 6, 10

4. lähtö: 4, 5, 6

5. lähtö: 5, 8

6. lähtö: 9

7. lähtö: 3, 1

3x4x5x3x2x1x2 = 720 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 15.10. kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 4-10.

HS:n viime viikon Toto76-vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!