Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Honka tekee vahvaa paluuta jalkapallossa, nousu Ykköseen varmistui

Myös Oulunkylän Gnistan nousi karsinnoista Ykköseen.

Urheilu
 

Espoolainen Honka syöksyi talousvaikeuksien takia ulos jalkapallon Veikkausliigasta ja joutui hakemaan uutta vauhtia Kakkosesta. Nyt sekin elämä on takanapäin, kun Honka varmisti nousukarsinnassa paikkansa ensi vuoden Ykköseen.

Honka ja Oulun Palloseura olivat pelanneet Ykkösen nousukarsintojen avausottelun Espoossa tasan 2–2, mutta Honka voitti sunnuntaina toisessa osaottelussa OPS:n 2–1 Castrenin kentällä Oulussa.

Honka sai toiseen osaotteluun lentävän lähdön, kun Jean Carlo Generoso da Silva laukoi pallon pilkulta maaliin jo kuudennella minuutilla.

OPS tuli avauspuoliajan lopussa tasoihin Konstantin Belovin maalilla. Robert Ivanov ratkaisi Hongalle 73. minuutilla.

Hongan paluu piristää espoolaista urheilua, kun seura palaa toiseksi korkeimmalle tasolle.

Oulunkylän Gnistan varmisti päivää aikaisemmin lauantaina nousunsa Ykköseen, kun se voitti porilaisen Musan Salaman rangaistuspotkukilpailuun edenneessä toisessa osaottelussa.

Toinen osaottelu oli jatkoajan jälkeen Gnistanille 1–0, ja Gnistan voitti rangaistuspotkukilpailun maalein 4–3. Otteluparin yhteistulos oli Gnistanin eduksi 5–4.

”On tämä helvetin masentavaa. Sitä halusi niin paljon, että pitkä kausi saisi kruununsa, ja sitten käy näin. Syystäkin pukukopissa on aika hiljaista miestä”, Musan Salaman toppari Verneri Salminen puhahti Satakunnan Kansalle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!