Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pikajuoksija Tyson Gayn teini-ikäinen tytär on ammuttu

Gayn tyttärenkin tiedetään olleen lahjakas pikajuoksija.

Urheilu
 
Kimmo Mäntylä / Lehtikuva
Tyson Gayn tytär on kuollut.
Tyson Gayn tytär on kuollut. Kuva: Kimmo Mäntylä / Lehtikuva
Fakta

Tyson Gay

 34-vuotias pikajuoksijana tunnettu urheilija.

 Gay on voittanut 100 ja 200 metrin maailmanmestaruuden vuonna 2007 Osakassa. Gay voitti tuolloin Yhdysvaltain joukkueessa myös 4x100 metrin viestikultaa.

 Gaylla on lisäksi 100 metrin MM-hopea Berliinistä vuodelta 2009.

 Kesällä 2013 Gay antoi kolmesti anabolisia steroideja sisältäneen dopingnäytteen ja sai vuoden mittaisen kilpailukiellon. Kilpailukielto lyhennettiin normaalista kahdesta vuodesta vuoden pituiseksi Gayn tekemästä yhteistyöstä Yhdysvaltain antidopingtoimikunnan kanssa.

 Syyskuussa 2016 Gay ilmoitti siirtyvänsä rattikelkkailijaksi ja tähtäävänsä vuoden 2018 talviolympialaisiin.

 Tyson Gayn tytär Trinity kuoli 15-vuotiaana 16.10.2016.

Pikajuoksun maailmantähtenä tunnetun Tyson Gayn 15-vuotias tytär on ammuttu sunnuntaiaamuna Yhdysvalloissa Kentuckyssa. Asiasta kertovat muun muassa brittilehti The Guardian ja yhdysvaltalaismedia Lex18.

Gayn tyttären Trinity Gayn kuoleman ovat vahvistaneet sekä yhdysvaltalaisviranomaiset että Tyson Gayn agentti Mark Wetmore.

Lexingtonin poliisi kertoo tiedotteessaan, että joukko miehiä oli alkanut ampua toisiaan kahdesta autosta ravintolan ulkopuolella. Poliisi sanoo epäilevänsä, että toinen autoista oli osallisena myös Trinity Gayn ampumiseen.

Trinity ei ollut kummassakaan autossa, mutta häntä oli poliisin mukaan ammuttu ravintolan ulkopuolella niskaan. Trinity oli kuljetettu tämän jälkeen sairaalaan, mutta hän kuoli pian vammoihinsa.

”Hän oli juuri täällä viime viikolla syyslomalla. Olen niin hämmentynyt. Tämä on niin hullua. Minulla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä tapahtui”, Tyson Gay kertoi tyttärestään.

Gayn tyttären tiedetään olleen lahjakas pikajuoksija.

”Hän halusi olla maailman nopein nainen, ja he veivät sen mahdollisuuden pois”, Trinityn äiti Shoshana Boyd suri New York Daily News -lehdelle.

Boydin mukaan paitsi että Trinitylla oli juoksemista koskevia unelmia, hän halusi myös tulla kirurgiksi.

”Hän oli niin viaton, niin viaton. Haluan vain ihmisten lopettavan ampumisen ja tajuavan, keitä he satuttavat”, Boyd sanoi.

Tyson Gay on kertonut, että hänellä oli läheiset välit tyttäreensä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!