tiistai 2.9.2014 | Sinikka, Justus  Onnittele e-kortilla

Jalkapallo

Töölön jalkapallostadion sai uuden nimen

10.8.2010 16:22

Päivä Heiskanen HS

Jättinäytön kodin nimi muuttui eilen Finnair-stadionista Sonera-stadioniksi.

Jättinäytön kodin nimi muuttui eilen Finnair-stadionista Sonera-stadioniksi.

Töölön jalkapallostadionin nimi muuttui tänään tiistaina. Vastedes stadionin uusi sponsorinimi on "Sonera Stadium", suomennetussa muodossaan Sonera-stadion.

Tähän päivään asti stadionista on käytetty nimeä Finnair-stadion. Finnairin sopimus päättyi kuluvan kauden aikana, ja jo keväällä oli selvää, että stadionilla on uusi nimi viimeistään vuoden 2011 aikana.

Telia-Sonera Finlandin ja Helsinki Stadium Managementin välinen sopimus on voimassa vuoteen 2013 asti ja antaa Soneralle oikeuden käyttää stadionia markkinoinnissaan.

"Neuvottelut käynnistyivät jo muutamia kuukausia sitten", sanoo HJK:n ja Helsinki Stadium Management Oy:n toimitusjohtaja Kari Haapiainen.

Veikkausliigan HJK pelaa stadionilla kotiottelunsa, mutta Haapiaisen mukaan stadionilla on tarkoitus järjestää tulevaisuudessa entistä enemmän myös muita tapahtumia.

"Tarkoituksena on tehdä stadionista monimuotoisempi ja monikäyttöisempi", Haapiainen sanoo ja kertoo, että paikassa voisi järjestää esimerkiksi kuntotestausta, yritystapahtumia ja konsertteja.

"Me haluaisimme, että stadion olisi ehkä vähän nykyistä eloisampi, oli sitten kyse asiakastapahtumista tai konserteista", sanoo puolestaan Telia-Sonera Finlandin brändi- ja sponsorointijohtaja Sanna Wester.

Jo täksi kesäksi stadionille oli Haapiaisen mukaan tarjolla yksi konsertti, mutta kansainvälinen ottelukalenteri esti sen toteutumisen.

Uudennimisellä stadionilla pelataan ensi kerran lauantaina, jolloin HJK kohtaa paikallisottelussa Hongan. Ottelusta ei mielenkiintoa puutu, sillä HJK johtaa liigaa ja Honka on toisena kuuden pisteen päässä.

Helsingin Sanomat | hs.urheilu@hs.fi

RSS
Osoite Töölönlahdenkatu 2
PL 18, 00089 SANOMA
Puhelin +358 9 1221
© Helsingin Sanomat, a Sanoma company - aineiston luvaton käyttö toisen palvelun osana kielletty

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kokeile hakua.

--%>