keskiviikko 27.8.2014 | Rauli  Onnittele e-kortilla

Kimi Räikkönen myy Suomen kalleinta kotia

3.12.2008 9:06

tuomas selänne

Kimi Räikkösen Kaskisaaren-talossa on 526 neliötä.

Kimi Räikkösen Kaskisaaren-talossa on 526 neliötä.

F1-kuljettaja Kimi Räikkönen on laittanut Helsingin Kaskisaaressa sijaitsevan omakotitalonsa myyntiin, kertoo Iltalehti. Talon hintapyyntö on 14,5 miljoonaa euroa, mikä tekee siitä Suomen kalleimman.

Asunto on tullut myyntiin alkuviikosta, mutta se on ehtinyt herättää jo kiinnostusta. Muun muassa ulkomaiden suurlähetystöistä on tehty tiedusteluja asunnosta. Yleistä asuntonäyttöä ei ole luvassa.

Iltalehden haastatteleman kiinteistönvälittäjä Pasi Saaren mukaan taantuma ei suuresti vaikuta ökyasuntojen hintoihin. "Tuon hintaluokan asuntojen ostajat eivät yleensä ole niitä, jotka kärsivät taantumasta ensimmäisenä", Saari sanoo.

Räikkösen 2004 valmistuneessa omakotitalossa on 526 neliötä ja kahdeksan makuuhuonetta. Räikkönen osti asunnon pari vuotta sitten Espoon Bluesin ex-omistajalta Jussi Salonojalta 9,5 miljoonalla eurolla.

Sveitsissä pääosin asuva Räikkönen lomailee parhaillaan Suomessa ilman vaimoaan Jenni Dahlman-Räikköstä. Talon myynnin jälkeen Räikkönen aikoo asua Suomessa ollessaan Kirkkonummen Porkkalanniemessä. Hän omistaa sieltä kaksi merenrantahuvilaa, joiden yhteisarvo on noin 4,5 miljoonaa euroa.

Helsingin Sanomat | hs.online@hs.fi

RSS
Osoite Töölönlahdenkatu 2
PL 18, 00089 SANOMA
Puhelin +358 9 1221
© Helsingin Sanomat, a Sanoma company - aineiston luvaton käyttö toisen palvelun osana kielletty

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kokeile hakua.

--%>