Autovakuutuksen uudistus voi tuoda satojen eurojen säästöt – HS vertaili pakollisen liikenne­vakuutuksen ehtoja ja hintoja - Auto | HS.fi
Auto

Autovakuutuksen uudistus voi tuoda satojen eurojen säästöt – HS vertaili pakollisen liikenne­vakuutuksen ehtoja ja hintoja

Liikennevakuutuslaki muuttui. Vakuutuksen kilpailuttaminen kannattaa nyt etenkin, jos maksaa vakuutusta useammasta kuin yhdestä ajoneuvosta.

Tilaajille

Kun HS vertaili liikennevakuutusten ehtoja ja hintoja, esimerkkiautoksi otettiin Skoda Octavia, joka on yksi viime vuosien myydymmistä automalleista Suomessa. Esimerkkihinta laskettiin helsinkiläiselle 40-vuotiaalle kuljettajalle, jolla on ollut ajokortti ja liikennevakuutus 20 vuotta. Kuljettaja on ajanut 10 vuotta vahingoitta. Hän ajaa vuoden 2012 Skoda Octavia 1,4 TSI Elegance Plus -mallilla. Kuvassa Skoda Octavia 2.0 TDI 184 4X4 DSG Elegance.

Julkaistu: 28.2.2017 2:00, Päivitetty 1.3.2017 9:58

Kilpailuttamalla liikennevakuutuksensa autoilija voi nyt säästää parhaimmillaan jopa satoja euroja vuodessa. Vertailu kannattaa etenkin, jos maksettavana on kahden auton liikennevakuutukset.

Myös yhden ajoneuvon omistaja saattaa hyötyä kilpailuttamisesta.

Säästöt mahdollistaa vuodenvaihteessa muuttunut liikennevakuutuslaki.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luetuimmat - Auto & Tiede

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat