Possu ei vasikkaa korvaa - Heikin herkut | HS.fi

Possu ei vasikkaa korvaa

Vaikka sanoudun jyrkästi irti ruokasaivartelusta, on pakko todeta, että wieninleikkeellä, joka on valmistettu vasikanlihasta, on huikea ero siihen leikkeeseen, joka on valmistettu possusta. Vasikkaa on Suomessa aika vaikea löytää, kun sitä ei meillä juurikaan teurasteta. On tyydyttävä possuun.

20.3.2015 11:28 | Päivitetty 20.3.2015 11:29

Tähän annokseen tarvitset:1 viipaleen vasikan tai possun paistia tai ulkofileetä/ syöjäKananmunaaVehnäjauhojaKorppujauhojaSuolaaÖljyä paistamiseen

Wieninleike on menettänyt maineensa. Se on liian monen nuhruisen kuppilan ruokalistalla, tehdään huonosta raaka-aineesta ja paistetaan liiasta käytöstä tunkkaiseksi muuttuneessa öljyssä.

Luitko jo nämä?