Suosikkiohje: Punaviinillä maustettu kurpitsakeitto - Kauhaa ja rakkautta | HS.fi

Suosikkiohje: Punaviinillä maustettu kurpitsakeitto

Kurpitsakausi on parhaimmillaan. Lempikurpitsaohjeeni on tämä punaviinillä höystetty kurpitsakeitto.

22.10.2013 13:54

Olen viimeiset pari vuotta ilolla seurannut sitä, kuinka suomalaiset alkavat vihdoin löytää kurpitsan.

Olen monesti kummastellut, miksi kurpitsojen suosio suomalaisten keittiöissä ja ruokakauppojen vihanneshyllyillä on niin heikkoa, kun ottaa huomioon, että erilaiset kurpitsat kasvavat Suomenkin ilmastossa mainiosti. (Jokainen kesäkurpitsoja kasvattanut tietää, että niitä tulee helposti melkein riesaksi asti.)

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?