Oletko jo tahnaihminen? Dippaa, lusikoi, ihastu - Kiusauksessa | HS.fi

Oletko jo tahnaihminen? Dippaa, lusikoi, ihastu

Erilaiset tahnat kasvattavat suosiotaan ruuanlaitossa. Käytä dippinä, lisukkeena tai levitteenä paprikahummusta, sitruuna-parmesaanituorejuustoa tai herne-minttu-valkopaputahnaa.

18.5.2015 13:38

Yhä useampi tunnustautuu nykyisin "tahnaihmiseksi", joka voisi suorastaan elää erilaisilla tahnoilla. Ei ole yllätys, että lukeudun itsekin tähän sakkiin. Tahnat ovat täyttä tavaraa: niitä voi käyttää kasvisdippinä, leivänpäällisenä tai wrapin täytteenä. Välipalana, iltapalana tai kevyenä ateriankorvikkeena.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Uusimmat postaukset