Tuliset kukkakaalisiivet lentävät suuhun yhtä nopeasti kuin lihaisat esikuvansa

Suoraviivaisesti valmistuvat vegesiivet katoavat lautaselta vikkelästi.

Uskoisin, että tämä ilmiö on tuttu kaikille. Kun viettää vähänkin pidemmän ajan poissa kotimaasta, alkaa ensimmäisenä kaivata rakkaita ihmisiä. Mutta heti seuraavaksi ikävä tulee tuttuja, rakkaita makuja.

Kun eräältä amerikkalaiselta ystävältäni kysyttiin, mitä hän aikoo syödä ensimmäisenä palattuaan Yhdysvaltoihin, oli vastaus jokseenkin yllättävä. Kyseinen henkilö on nimittäin todellinen kulinaristi, huolellisesti valmistetun ja viimeistellyn ruuan vankkumaton kannattaja. Kotimaastaan hän kuitenkin kaipaa eniten tulisia kanansiipiä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Uusimmat postaukset