Parsakeitosta saa ihanan kermaisen terveellisellä ainesosalla – Täyteläinen keitto sopii vegaanillekin - Kiusauksessa | HS.fi

Parsakeitosta saa ihanan kermaisen terveellisellä ainesosalla – Täyteläinen keitto sopii vegaanillekin

Mantelin maku sopii hienostuneeseen parsaan itse asiassa jopa paremmin kuin kerma.

18.4.2017 12:25

Myönnetään, olen käyttänyt mantelitemppua aiemminkin. Eikä mantelia voi muutenkaan luonnehtia kovin salaiseksi ainesosaksi.

Sitäkin parempi se kyllä on, kun tavoitteena on kermaisen täyteläinen, juhlava keitto.

Mantelin maku sopii hienostuneeseen parsaan itse asiassa jopa paremmin kuin kerma. Se ei tuki parsan aromeja, vaan tukee niitä. Liota manteleita keittoa varten muutama tunti tai yön yli, ja aja ne lopuksi keiton sekaan tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Et pety!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Uusimmat postaukset