Uunissa paahdettu kukkakaali saa korealaisen silauksen kastikkeesta – syö sellaisenaan tai kokeile lisäkkeenä - Kiusauksessa | HS.fi

Uunissa paahdettu kukkakaali saa korealaisen silauksen kastikkeesta – syö sellaisenaan tai kokeile lisäkkeenä

Korealaisittain maustettu uunikukkakaali maistuu sellaisenaan tai isomman aterian osana.

14.5.2018 12:18

Syöjättärenä olen vahvasti kallellaan Aasian suuntaan, ja erityisesti korealaiset makuyhdistelmät ovat juuri nyt himon kohteena. Siispä tuli aika virittää yksi lempikasviksistani, kukkakaali, itäiselle taajuudelle.

Korealaisissa ruuissa ilahduttaa gochujang-chilitahnan, soijakastikkeen, valkosipulin, inkiväärin ja seesamin toimiva liitto. Kukkakaalia nämä ainekset komppaavat mitä mahtavimmin, usko tai älä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Uusimmat postaukset