Vain muutama raaka-aine ja ruoka on vartissa valmis: Ranskalainen klassikkokastike kruunaa elegantin parsapastan - Kiusauksessa | HS.fi
Kiusauksessa|Blogi

Vain muutama raaka-aine ja ruoka on vartissa valmis: Ranskalainen klassikkokastike kruunaa elegantin parsapastan

Yhdistä klassinen beurre blanc -kastike pastaan ja valmistaudu ottamaan kehut vastaan.

Kuva: Elvi Rista

Julkaistu: 21.5.2018 10:54

Muutama hyvin valittu aines ja vartti keittiötyötä. Siinä kaava keväiseen parsapastaan, jota ilman toukokuuta ei kannata ohittaa.

Ravintoiloiden listoilla parsan parhaita kavereita ovat monet ranskalaisen keittiön peruskastikkeet, kuten esimerkiksi valkoviini-voikastike beurre blanc. Tämä on klassikkosooseista suosikkini. ”Börre” loistaa kalan ja äyriäisten kanssa, ja hurmaa luonnollisesti myös pastakastikkeena.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat postaukset

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat