Tässä Kottiloiden valinnat Veikkausliigan kauden 2015 onnistujiksi ja yllättäjiksi - Kynämies vs. Pelimies | HS.fi

Tässä Kottiloiden valinnat Veikkausliigan kauden 2015 onnistujiksi ja yllättäjiksi

Veikkausliigakausi on ohi ja on aika nostaa esiin kauden valinnat. Kynämies ja Pelimies ovat tehneet valintansa – mitä mieltä sinä olet?

SJK:n maalivahti Mikhel Aksalu ja Pavle Milosavljevic nostavat mestaruuspokaalin ilmaan joukkueen ja yleisön riemuitessa, kun SJK juhlii Suomen mestaruutta jalkapallon Veikkausliigan viimeisen kierroksen ottelun SJK - FF Jaro jälkeen Seinäjoella 25. lokakuuta 2015. SJK voitti Jaron 2-0 ja varmisti siten ensimmäisen Suomen mestaruutensa.­

3.11.2015 15:55

Veikkausliigan kautta 2015 on monessa yhteydessä tituleerattu "kaikkien aikojen kaudeksi", ja olemme samaa mieltä. Yllätyksellisyys ja jännityksen säilyminen sekä taulukon ylä- että alapäässä oli poikkeuksellista. Ison ennakkosuosikin HJK:n jääminen kolmanneksi. Napapiirin sankareiden nouseminen hopealle. SJK:n kultajuhlat. Häntäpään verinen taisto säilymisestä. PK-35 Vantaan nouseminen karsintojen kautta KTP:n kustannuksella. Kaikki nämä yhdessä rakensivat poikkeuksellisen dramaattisen Veikkausliigakauden 2015. Nyt on aika julistaa Kynämiehen ja Pelimiehen valinnat vuodelta 2015:

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Uusimmat postaukset