Terveisiä Kiinasta!    |   Kosmon blogi

Lähiostarimme katolla on kissakahvila ja ponitalli

Kosmo Koponen, 10, muutti hiljan Kiinaan ja raportoi sieltä Lasten uutisille.

Meidän
lähiostoskeskuksemme katolla Shanghaissa on kissakahvila. Kävin siellä siskoni kanssa. Siellä katolla yhdeksännessä kerroksessa on myös ponitalli ja kasvimaa. Sieltä näkee todella kauas. Mutta meitä kiinnostivat vain kissat.

Sisäänpääsystä piti maksaa, mutta sen vuoksi juomat olivat ilmaisia. Viivyimme siellä noin kaksi tai kolme tuntia. Kissojen lisäksi siellä oli myös terraarioissa tarantelloja ja jotain liskoja. Siellä oli ainakin kolmekymmentä kissaa.


Yhden kissan nimeksi annoimme Karvapallo. Se oli pieni tummanharmaa pentu, joka oli todella söpö. Toisen kissan nimeksi annoimme Harmaaläiskä. (Olemme lukeneet paljon Soturikissa-sarjaa). Se oli valkoharmaa. Se viihtyi vain yhdessä asennossa.

Kolmannen kissan nimeksi annoimme Pahis, koska sillä oli valkoinen, pörröinen turkki ja pahan näköiset silmät. Kissat eivät oikein tykänneet silityksistä ja syleistä, mutta Karvapallo ja Harmaaläiskä viihtyivät sylissämme.


Yhtenä iltana kävimme sellaisessa akrobatiashow´ssa, joka oli aivan ihmeellinen. Ensimmäinen esitys oli jonglöörin, joka käytti SEITSEMÄÄ PALLOA. Sitten tuli sellainen nainen, jolla oli iso hulavanne. Nainen laittoi sen pystyyn, meni sen sisään ja alkoi pyöriä ympäri lavaa.

Seuraavana tuli pelle apulaisen kanssa. Pelle valitsi yleisöstä naisen, joka näytti pelokkaalta. Pelle aikoi heittää tikan naiselle antamaansa ilmapalloon. Kun nainen seisoi selin pelleen, pellen apulainen tökkäsi tikan ilmapalloon. Nainen säikähti, sillä hän luuli, että pelle oikeasti heitti sen tikan.

Sen jälkeen tuli taikuri. Ette ikinä arvaa mitä se taikuri teki! Hänen edessään olevalla pöydällä makasi nainen, jonka hän sai leijumaan!!!!!! Oli muitakin hienoja esityksiä, mutta en jaksa kirjoittaa enää enempää.
Ota kaikki irti Hesarista
HS Digillä saat kaikki Hesarin digisisällöt käyttöösi