Tämä jälkiruoka onnistuu arkenakin: paistetut kanelibanaanit - Yummy Baker | HS.fi
Yummy Baker|Blogi

Tämä jälkiruoka onnistuu arkenakin: paistetut kanelibanaanit

Tämä nopea banaaniherkku valmistuu käden käänteessä ja on juuri sopiva jälkiruoka arkipäivän iloksi.

Tilaajille
Julkaistu: 20.1.2015 11:37

Tämä nopea banaaniherkku valmistuu käden käänteessä ja on juuri sopiva jälkiruoka arkipäivän iloksi.

Paistetut banaanit muistuttavat maultaan tietysti uunibanaaneja, mutta ovat paljon nopeampi valmistaa ja mukavia napostella suoraan lämpimänä pannulta. Kuumalla pannulla paistettuna banaanit saavat pintaansa ihanan paistuneen kerroksen ja kanelinen hunajakastike tuo banaaneihin lisää mehukkuutta sekä mausteisuutta. Makean jälkiruoan viimeistelevät sormisuolakiteet, jotka tekevät banaaneista koukuttavan hyviä!

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?